Ucuz Kimyasal Koruyucu Tulum

Ucuz Kimyasal Koruyucu Tulum

İş ve işçi güvenliği kapsamında kullanılan kimyasal koruyucu tulumlar güvenlik önlemlerini almak için çalışanların kullanması gereken malzemelerden biridir. İnovastil 25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal edilen birinci sınıf kalite de ucuz kimyasal koruyucu tulum çeşitlerini çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzeleri bulundurmak zorundadır. Sağlık güvenliği için bu tür ürünler kişiye özel olmalıdır. Yırtık, delik ve kirli olmamalıdır. Ucuz kimyasal koruyucu tulum fiyatları modeline göre değişmektedir. Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp,

-her alanda kullanabileceğiniz

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde pek çok sektörde kullanılabilen ucuz kimyasal koruyucu tulumlar imal etmekteyiz.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal edilen ucuz kimyasal koruyucu tulumları çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Kimyasal koruyucu tulum ile çalışan kişi içinde kendini rahat hissetmeli, iş performansını olumsuz etkileyecek, hareket kabiliyetini kısıtlayacak tulumları tercih etmemelidir. Kullanımı kolay ceplere sahip ya da kapşonlu modellerde kimyasal koruyucu tulum çalışma alanına, yapılacak iş koluna göre tercih edilmelidir ve tulumların fiyatları da bu doğrultuda değişmektedir. Firmamız her iş alanında giyilebilecek kaliteli ve dayanıklı ucuz kimyasal koruyucu tulum imal etmektedir. Tulumlarımızın imalatında kullandığımız kumaşlar öncelikle işçi sağlığını koruyucu niteliktedir.


Ucuz Kimyasal Koruyucu Tulumlar Nasıl Olmalı ?

-Ucuz kimyasal koruyucu tulumlar ter emici özellikte, kolay yırtılmayan ve ısıya dayanıklı kumaşlardan imal edilmelidir.

-Her iş koluna göre tek kullanımlık tulumlarında hareket kabiliyetini kısıtlamayacak beden ölçülerini seçmeye dikkat edilmelidir.

-Tehlike esnasında yakıcı ve yanıcı etkilere karşı kolayca çıkarılabilmeli.

-Standart ölçülerde ki kimyasal koruyucu tulumu giyen işçinin kendini rahat hissetmesi gerekir bu nedenle sorun teşkil eden yerlerinde düzenlemeler yapılmalıdır.


 Her iş koluna uygun ve nitelikli kumaşlarla imal edilen ucuz kimyasal koruyucu tulum için bizimle iletişime geçebilirsiniz.