Tek Kullanımlık Tulum Özellikleri

Tek Kullanımlık Tulum Özellikleri

İnovastil Markası olarak Tek kullanımlık ürünler imalatı yapmaktayız. Tek kullanımlık tulum 25,30,40,50,60,70 Gramlarında ve Aspest  ve orta dereceleri kimyasallara dayanıklı SMS Kumaşımız , Sıvı gecirmezlik özelliği olan Tyvek kumaşından imal edilmiş 50 gram üzerine laminasyon kaplama yapılmış toplamda 55 Gram olan ürün gruplarımız vardır.Ayrıca Hastane ortamında Laboratuvarlarda önlük  cerrahi önlük sedye örtüsü v.b. ürünleri üretimini yapabilmekteyiz. Ürünlerimizin Kumaş ve ürün özellikleri.. Kumaş cinsi: Nonwoven Spunbond ( Tela ) Kumaş özelliği :

  Hava geçirgen,su itici,alev geciktirici,toz partikülleri geçirmez,bakteri oluşturmaz,hafif ve yumuşaktır.İstediğiniz her alanda kullanabilirsiniz.Genelde misafir tulumu olarak kullanılmaktadır.  40gr/m2 Kumaştan üretilmiş kapüşon kenarı,beli,paçası ve kol ağızı lastikli, önü rahat giyip çıkarmak için 80 cm açılır fermuarlı, fermuar başlığı kilitli olup kendiliğinden açılmaz. Fermuar üzeri patlıdır.

 

Tek Kullanımlık Tulum Özellikleri Sanayi, sağlık ya da gıda sektöründe çalışmalar esnasında personellerin iş sağlığı ve güvenliğine sağlamak amacı ile iş elbiseleri kullanılır. Bunların içerisinde en pratik ve hjiyen açısından geçerli olanı tulum çeşitleridir. Tek kullanımlık tulum özellikleri incelendiğinde iş elbiseleri içerisinde kullanım alanı geniş ve tercih edilebilirliği yüksek bir ürün olarak karşımıza çıkar. Medikal olarak da sıklıkla tercih edilen bu ürün için ilk göze çarpan konu geçirmezlik özellikleridir. Son dönemlerde sağlık personelleri tarafından sıklıkla tercih edilen tulumlar, ilaçlama firmaları, tarım alanları, asayiş olay yeri inceleme gibi farklı sektörlerde de kullanım olarak ön plandadır.

Tek kullanımlık tulum özellikleri içerisinde üretimleri esnasında tip modellerine göre farklılıklar vardır. Gramajlarına göre çeşitleri bulunur. Genellikle kapşonlu olarak üretilir. Kapşonların kenarları, bel kısmı kol ağızları ve paçalarda lastik kullanılarak vücudu sarması sağlanır. Rahat bir şekilde giyilip çıkarabilmek adına fermuar kullanılır. Bu fermuarların üzerine de pat dikilerek fermuar üzerinde kapalı bir görünüm sağlanır. Kumaş özelliği olarak nefes alabilir şekilde özel gramajda kumaşlar kullanılır. Giyen kişiyi sıkmaz. Su iticilik özelliği sayesinde ıslanma sorunu yoktur. Ayrıca alev geciktirme özelliği olan kumaşlardan imal edilir. Bakteri oluşmasını engelleyecek bir yapıları vardır. Giyimi rahat ve kullanışlı, hafif gramajlı ürünler olduğu için direkt kıyafet üzerine giyilebilir.

Tek Kullanımlık Tulum Avantajları Fabrikalarda, hastanelerde, hijyen ve iş sağlığının olması gereken her yerde tek kullanımlık tulum özellikleri sayesinde en çok tercih edilen iş kıyafetleridir. Toplu alım yapıldığı takdirde fiyat olarak da avantajı bulunur. Çeşitli isimler ile anılır. Tek kullanımlık, su geçirmez, SMS, hijyen tulumu, kullan at olarak bilinir. Toz girmesini önleyici yapısı sayesinde gıda işletmelerinde çok kullanılır. Ayrıca misafir tulumu olarak da kullanılır. Genellikle beyaz renklidir. Lamineli ya da laminesiz olarak üretilir. Tek kullanımlık ürünlerdir. Dayanıklı ürünler olup tüylenme yapmaz. Hava geçirgenliği vardır. Terletmez, fermuarlı olduğu için rahat giyilir ve fermuar kilitleme özelliği olduğu için ön tarafın giyim esnasında açılma şansı yoktur. S bedenden başlayarak 3XL bedenine kadar boyutları mevcuttur.