Tek Kullanımlık Tulum Kumaşı

Tek Kullanımlık Tulum Kumaşı

Tek Kullanımlık Tulum Kumaşı

İnsanların daha rahat yaşam sürdürmesi için çalışmak zorundadır. Bazı işler vardır ki can ve mal güvenliğini tehdit edecek seviyededir.  Bunların olmaması için iş güvenliği şarttır. İş güvenliğinde kullanılacak ekipmanlar çok önemlidir bunların başında tek kullanımlık tulumlar gelir. Tek kullanımlık tulum kumaşı hava aldırdığı için sizi terletmez.  Tek kullanımlık tulumun kumaşı Nonwoven Spunbond / tela maddesinden üretilmiş bir kumaştan yapılır.

Sentetik bir yapısı vardır. Kolay yırtılmayan kumaşı sayesinde sağlığınızı ve can güvenliğinizi tehdit edecek durumları minimum seviyeye indirir.  Beyaz ve mavi renk seçenekleri de bulunur.  Tek kullanımlık tulum olmasının sebebi ise giy at olmasıdır. İşiniz bittiğinde çıkarıp atabilirsiniz. Böylelikle hem çevreye hem de sizin sağlığınızı tehlikeye atacak durumları minimum seviyeye indirir.  İnsanlarının can güvenliğini düşünerek birinci sınıf malzemeden yapılmış ürünlerimizi kullanıma sunmaktayız.

Avantajları Nelerdir?

Tek kullanımlık tulum kumaşı kullanılan malzemeler sayesinde dış etkenden korumayı sağlar.   Birçok alanda kolaylıkla kullanabilirsiniz. İşin riskine göre tulumda gramaj ağırlıklarını belirleyebilirsiniz. Enfeksiyon, zararlı mikroorganizmalar ve kimyasal maddelerle uğraşan insanların fiziki zararları minimuma indirir. Çalışılan ortamın risklerini minimum seviyeye indirilmesi sağlanır. Hafif olmasından dolayı çantanızda, cebinizde kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Fazla yer kaplamaz. Tek kullanımlık olması da can güvenliğini sağlar. Kıyafetlerinizi çıkarmadan giydiğiniz için risk faktörü oluşturmaz. Kumaşı hava aldığından dolayı terletmez yapıdadır. Şapka olması da ani olumsuzluklarda baş çevrenize zarar gelmesini engeller. Modern bir görünümü vardır. Leke ve kir tutmaz. Avrupa da belirtilen standartlar çerçevesinde üretilir. İnsan sağlığını tehlikeye atacak durum söz konusu değildir.

Tek Kullanımlık Tulumlar Hangi Sektörlerde kullanılır?

Tek kullanımlık tulum kumaşı kullanım alanları geniştir. İş güvenliği için gerekli donanımlara sahip olmasından dolayı kullanımı şarttır. Evlerde bile kolaylıkla kullanabileceğiniz bir yapıya sahiptir. Boya yaparken, temizlik yaparken kullanabilirsiniz. Tek kullan at tulumları tavukçuluk, sera, bahçe işleri, boya badana işleri, ilaçlama, hastaneler ve tıbbi atık, kimyasal maddelerle iç içe olan firmalar, laboratuar gibi alanlarda kullanılır.

Böylelikle insan sağlığını tehdit edecek her türlü olumsuzlukların önüne geçilmiş olur. İşçi güvenliğini düşündüğümüz için firmamızın tek kullanımlık tulumlar haricinde tek kullanımlık diğer ürünlerde kullanıma sunmuştur. Birinci sınıf malzemeden yapılmış ürünlerle kullanıma sunmuştur. Sağlık sektöründen çalışan hemşireler ve doktorların hastalarını muayene ettikten sonra işleri bitince atabilirler. Böylelikle hem hastanın hem de kendilerinin sağlık sorunlarını minimum seviyeye indirirler.

Özellikleri Nelerdir?

Firmamızın kendi bünyesinde ürettiği tek kullanımlık tulumlar sayesinde insan sağlığını korur.  Su geçirmez. Enfeksiyon ve bakterilere karşı korur. Maliyeti düşük olmasından dolayı kolaylıkla alınabilir.   Kullanılacak alanlara göre kumaşın kalınlığı da artıyor. Renk seçenekleri mevcuttur. Hava alan iç yüzeyi sayesinde sizi terletmez. Her mevsime uygun olarak tasarlanmıştır. Kir ve partiküllere geçirmez. Hafif olmasından dolayı kolaylıkla yanınızda taşınır.

Hızlı giyinip çıkarabilirsiniz. Yapı malzemelerinden dolayı bakterileri bünyesinde tutmaz saniyeler içinde ölmesini sağlar. İster boydan isterseniz de fermuarlı seçeneklerimizde mevcuttur.

Tulum Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tek kullanımlık tulumlar alırken mutlaka kalitesine bakılması gerekir. Hava aldıran yüzeyleri olması gerekir. İş güvenliği malzemesini satan firmalardan almanız iş güvenliğinizi sağlamanıza yardımcı olacaktır. İhtiyacınıza göre seçim yapmanız doğru tulum modellerinden birini tercih etmeniz gerekir.  Alacağınız tulumun sadece bakteri ve enfeksiyonlara karşı değil toz kir bulundurmaması gerekir.

Su geçirmeyen yapıda olmalarını tercih ediniz. Mümkünse fermuarlı tek kullanımlık tulumları almanız giyerken daha kolay giymenizi sağlar. Tek başına tulum iş güvenliği sağlamaz galoş, tek kullanımlık kolluk ve eldivenler ile iş güvenliğinizi tam olarak yerine getirmiş olursunuz. Siz de bu ürünlerden birine sahip olmak istiyorsanız firmamızdan güvenli bir şekilde alabilirsiniz.