Tek kullanımlık tulum fiyatları

Tek kullanımlık tulum fiyatları

Türkiye olarak koronavirüs tehlikesinden korunmak için medikal ürünlere ağırlık verilmeye başlanıldı Maske Tulum Eldiven tüm dünyanın savaştığı bu virüste en üst düzeyde önlemlerini alan Türkiye tüm güçüyle tekstil ağını tulum ve maske üretimine verdi hem kendi yurtiçine hemde yurt dışına ihraç ederek hem ekonomisine hemde halkına yardımcı oldu.
Tulum imalatında merdiven altı alt kalite üretimlerin yanı sıra isim ve marka olan firmalar kaliteleri ile öne çıktı. Bu süreçte belgelendirmeler büyük bir önem kazandı CE ISO EN 14126 kimyasala ve virüse koruyucu özelliğe sahip kaliteli kumaşı ve titiz çalışması ile İNOVASTİL Markası ismini yurtdışına duyurdu. Beyaz önlüklü kahramanlarımıza en üst seviye koruma sağlayan markamız sık dikiş özelliği ile ve talan e göre dikiş üstü pat ile koruma yapılmaktadır. 



 Fermuarlı 75 cm  ve pat ile korumalıdır.el ayak bilekleri lastikli nefes alabilen sıvı geçirmeyen özelliğe sahiptir. Özellikleri içersinde antibakteriyel olması aranmaktadır corona virüs ve diğer virüslere karşı koruyuculuk özelliğinin yanı sıra en standartlara uygunluk belgesi olmalı ve anti alerjik özelliği kumaşın ve imalat tekniklerinin bir araya gelmesi ile gerçekleşen bilinçli ve koruyucu güvenlik normlarına uygunluk ile teknik donanımlı Kişiler tarafından yapılması en uygun olan üründür.müşterilerin taleplerine göre poşet koli ve etiket tasarlanmaktadır.



Ürünlerimiz üretildiği amaca, isteğe, siparişe göre değişiklik göstermekle birlikte , başta  25gr/m2, 30gr/m2, 40gr/m2 ,50gr/m2 ,70gr/m2  ve lamineli olmak üzere 6 farklı gramaj çeşidi , fermuar üzerinde bulunan 70 santimetrelik çift taraflı bant , kol altları ve bacak araları biyeli olacak şekilde üretilip ve yine isteğe göre kullanılan tekli baskılı , tekli baskısız ve onlu olmak üzere 3 çeşit paket modeli ile paketlenip satışa sunulmaktadır.
En doğru ve güncel metotlar kullanılarak üretilen tulumlarımız kullanılan en kaliteli kumaşlarımız sayesinde nefes alabilen ,su itici, alev geciktirici, partikül geçirmez , bakteri oluşturmaz ,hafif ve giyen kişinin en rahat şekilde hareket edip çalışmasına odaklanılmıştır.