İnovastil | Tek Kullanımlık Tulum Fiyatları

İnovastil | Tek Kullanımlık Tulum Fiyatları

Tek kullanımlık tulumlar vücudu iç ve dış tehditlere karşı korumakla beraber kullanışlı, pratik ve hijyenik olduğu için kullanım alanı oldukça yaygındır. Tek kullanımlık tulum fiyatları ise modellerine ve kumaşının niteliklerine göre değişiklik göstermekte. Firmamıza perakende ve toptan sipariş verebilirsiniz.


Tek Kullanımlık Tulumlar çeşitli sanayi, ticaret ve hizmet kollarında çalışanlar için daha fazla güvenlik, dayanıklılık ve rahatlık sağlamak amacıyla tercih edilmektedir. Ayrıca tek kullanımlık tulumları firmaların kurumsal kimliğini ve işteki ciddiyetlerini ön plana çıkaran önemli koruyucu ürünlerden biridir de diyebiliriz. Üniforma vb. kıyafetler bu tulumuna örnek verilebilir. Sağlık güvenliği için bu tür malzemeler kişiye özel olmalıdır. Yırtık, delik ve kirli olmamalıdır.

Özellikleri

Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp,

-her alanda kullanabileceğiniz

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde pek çok sektörde kullanılabilen iş ve işçi tulumu imal etmekteyiz.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal ettiğimiz tek kullanımlık tulum özellikleri sayesinde çalışma sürecinizde birçok açıdan size pratik sağlar, çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.




 

İnovastil, tüketicinin korunması hakkındaki yasalar çerçevesinde son teknoloji ile gelişen niteliklere sahip kumaşlarla toptan ve perakende tulum tedarik etmektedir. Tulum modelleri, tek kullanımlık tulum fiyatları ve siparişleriniz için / 0534 854 6303 numaralar ile iletişime geçebilirsiniz.