Tek Kullanımlık Tulum

Tek Kullanımlık Tulum


Tek kullanımlık tulumlar iş yeriniz de sağlık standartları içerisinde çalışmanıza olanak sağlayan son derece staril ve kullanışlı ürünlerdir. 

İş güvenliği ekiplerş tarafından tavsiye gören tek kullanımlık tulumlar. Üretimiş olduğu özel kumaş sayesinde bir çok özelliği ile sağlıgınızı tehdit etmeden çalışmanıza olanak sunuyor. 

Ülkemizde de bazı sektörlerde zorunlu hale gelmiş tulumların en sık kullanıdığı alanlar şu şekildedir. 

Gıda, sağlık, kimya, boyacılık, temizlik, emliyet olay yeri inceleme, hayvancılık, tarım ve benzeri alanlarda kullanımı hijyenik ve koruma amaçlı amaçlı kullanılır. 

Sıvıya karşı dayanıklı olması, alev itici olması, kimyasala ve partiküllere karşı olan koruması bir çok özelliği arasından bazılarıdır. 
Tek kullanımlık tulumlar hafif ve rahat olması ile rahat kullanım için tasarlanmıştır. 
İş tipine göre olan modelleri arasında çeşitlilik ve özelliklerin de değişkenlik gösterir. 
Mesela kapşonlu veya kapşonsuz eşitlerinin yanı sıra vucudu tam kaplayan veya yarım olarak kullanımınıza sunulan çeşitleri bulunur. 

Tek kullanımlık tulum seçimi yaparken güvenilir bir firma ile anlatmanız ve bütçe olarak sizi yormaz hemde garantili ürünleri ile kendinizi güvende hissettirir. 

Sizlerde güvenilir ve işinde profosyonel bir şirket arayışındaysanız https://inovastil.com/ ziyaret ederek iş tipinize uygun tulumlar için siparişinizi verebilirsiniz. 

İyi çalışmalar huzurlu günler dileriz.