Tek Kullanımlık Önlük Fiyatları Nedir

Tek Kullanımlık Önlük Fiyatları Nedir

Tek Kullanımlık Önlük Fiyatları

Vücudu tüm tehlikelere karşı koruyan tek kullanımlık önlükler, hijyen ve pratiklik sağladığı için bir çok iş alanında oldukça yaygın kullanılmaktadır. Tek kullanımlık önlük fiyatları önlük modellerine, ağırlıklarına, kullanılan kumaşın niteliklerine göre değişiklik gösterir.

 

Sıvı ve kimyasal risklere karşı dayanıklı olan tek kullanımlık önlükler, diş hekimliği, veterinerlik, sağlık kuruluşları, tekstil atölyeleri, yiyecek-içecek iş kolunda, eğitim kuruluşlarında ve daha birçok alanda kullanılmaktadır. Ancak yaygın olarak özellikle de sağlık kuruluşlarında kullanılan tek kullanımlık önlüklerin koruyuculuk olarak nitelikli olması da gerekir. İnovastil, tek kullanımlık önlük fiyatları örnüklerin ağırlıkları ve modellerine göre farklılık göstermekle beraber bütün önlükler 'Nonwomen Spunbond (tela)' kumaştan yapılmaktadır. Bu kumaş bakteri oluşturmayan, hava ve partikül geçirmeyen su itici alev geciktirici niteliktedir. Tek kullanımlık önlük imalatı yapan İnovastil, 20 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr olarak farklı modellerde örnüklerini tüketicinin hizmetine sunmaktadır. Tek kullanımlık önlük fiyatı toptan ve parekende satışı olarak değişmektedir. Bu önlükler aynı zamanda ıslak ve kuru durumda temizleme çözeltilerine dayanıklık göstermekte, toksit ve alerjik malzeme içermemektedir.

 

İnovastil 30 gr Nonwoven Spunbond kumaştan imal ettiği önlüklerinde ön kısmının kapanması için dört adet cırt bulunmaktadır.

İnovastil, tüketicinin korunması hakkındaki yasalar çerçevesinde son teknoloji ile gelişen niteliklere sahip kumaşlarla tek kullanımlık önlük imal etmektedir. Önlük modelleri, tek kullanımlık önlük fiyatları ve siparişleriniz için  0534 854 6303 numaralar ile iletişime geçebilirsiniz.