Tek Kullanımlık Önlük Fiyatları

Tek Kullanımlık Önlük Fiyatları

Tek Kullanımlık Önlük Fiyatları

Kullan at ürünler olarak da bilinen tek kullanımlık ürünler, hijyen açısından oldukça önemli ürünler olmaktadır. Tek kullanımlık ürünlerin hepsi yıkanmaya elverişli değillerdir. Çoğunlukla bu ürünler; plastik, köpük ya da karton ürünler olabileceği gibi, bazı özel kumaşlardan yapılmış, bone, eldiven ve önlük olabilmektedir. Tek kullanımlık önlükler başlangıçta sadece hastanelerde kullanılıyorken, günümüzde pek çok alanda kullanılmaktadır. Kolay ve pratik bir kullanışı sayesinde, oldukça hijyenik ve steril bir kullanım olanağı sağlamaktadır.

Tek Kullanımlık Önlük Ne İçin Kullanılır?

Tek kullanımlık önlükler, dış giyim ürünler oldukça için iç giyim elbiseyi koruma görevindedir. Bunun yanında çeşitli kimyasal maddelerin insan tenine ulaşmasını engellemektedir. Bunun yanında tek kullanımlık önlükler hijyen açısından da önem taşımaktadır. Özellikle gıda sektöründe ve sağlık sektöründe steril olmak oldukça önemlidir. Bu yüzden tek kullanımlık önlükler, en çok bu sektörlerde kullanım göstermektedir.

Tek Kullanımlık Önlük Kullanım Avantajları Nelerdir?

Tek kullanımlık önlüklerin kullanım alanlarına bakıldığı zaman pek çok sektörde önemli olduğunu görebilmekteyiz. Gıda sektöründe hijyen oldukça önemli olduğu için, küçük işletmelerden tutun büyük işletmelere kadar pek çok gıda işletmesinin tek kullanımlık önlükleri kullandığı görülmektedir. Sağlık sektöründe özellikle cerrahi operasyonlarda, operasyonu gerçekleştirecek kişinin kıyafetinin temizliğinden emin olunmadığı için ve aynı zamanda işlem sırasında kıyafetin kirlenmemesi için tek kullanımlık önlükler kullanılmaktadır.

Diğer bir kullanım alanına ve avantajına bakıldığı zaman kimyasal üretimin gerçekleştirdiği laboratuvarlarda ya da fabrikalarda da kullanıldığı görülmektedir.  Bu alandaki kullanım avantajı, hem insan tenine gelebilecek zararı önlemek hem de iç giyim de bulunan kıyafetin zarar görmesini engellemektir. Bu alanların yanı sıra kadın ve erkek kuaförlerinde de tek kullanımlık önlüklerin kullanıldığı görülmektedir. Tek kullanımlık önlük fiyatları yıkama ihtiyacı duyulmadığı için emek sermayesi bulunmamakta ve aynı zamanda daha ekonomik olmaktadır.

Tek Kullanımlık Ürünlerin Özellikleri Nelerdir?

Yıkanmaya elverişli olmayan ve tek seferde kullanılabilecek önlükler hem hijyenik hem de ekonomik olmaktadır. Kullanım özelliklerine baktığımız zaman oldukça kolay ve pratik bir kullanım alanı vardır. Kullanım alanına uygun olarak farklı modelleri bulunmaktadır. Boğazdan ve bel kısmından bağlamalı diz boyunda ve kolları uzun modeli olabildiği gibi önden çıtçıtlı modelleri de bulunmaktadır.

Bu modeller daha çok diş hastanelerinin ve normal hastanelerin kullandığı, hem doktorun hem de hastanın giyebildiği önlükler olabilmektedir. Diğer bir kullanım alanı olan gıda sektöründe ise askılı olan modeller tercih edilmektedir. Tek kullanımlık önlüklerin özelliklerine bakıldığı zaman su geçirmez yapıda oldukları görülmektedir. Su geçirmedikleri için nemden ve sıcaklıktanla etkilenmemektedir böylece bakteri oluşumu sağlamakta ve steril olmasını sağlayan bir diğer askılı olan modeller tercih edilmektedir.

Tek kullanımlık önlüklerin özelliklerine bakıldığı zaman su geçirmez yapıda oldukları görülmektedir. Su geçirmedikleri için nemden ve sıcaklıktan da etkilenmemektedir böylece bakteri oluşumu sağlamakta ve site real olmasını sağlayan Öneminin de buradan geldiği anlaşılmaktadır. Çoğunlukla beyaz renkli olmasına karşın isteye bağlı olarak renkli modellerinde üretimi sağlanmaktadır.

Tek Kullanımlık Önlük Fiyatları Nelerdir?

Tek kullanımlık önlükler yararına ve kullanım özelliğine bakıldığında zaman oldukça ekonomik olduğu görülmektedir. Modellerine göre tek kullanımlık önlük fiyatları farklılık gösterse de çoğunlukla fiyatları arasında pek fark bulunmamaktadır. Çoklu alımlarda ve tekli alımlarda tek kullanımlık önlük fiyatları farklılıklar bulunmaktadır. Ürünün kullanım alanına modeline ve alış şekline göre farklı kampanyalar ve indirimler bulunmaktadır. Tek kullanımlık önlük fiyatları uygun fiyatlara sahip olmak ve tek kullanımlık önlükler hakkında bilgi sahibi olmak için firmamız