Tek Kullanımlık Hasta Önlükleri

Tek Kullanımlık Hasta Önlükleri

Tek kullanımlık ürünler, vücudu iç ve dış tehditlere karşı korumakla beraber kullanışlı, pratik ve hijyenik olduğu için kullanım alanı oldukça yaygındır. Tek kullanımlık ürünlerimiz arasında bulunan tek kullanımlık hasta önlükleri 'Nonwomen Spunbond (tela)' kumaştan yapılmakta olup, perakende ve toptan satışlar için hizmetinize sunulmaktadır.


Tek Kullanımlık Hasta Önlüklerimizin Özellikleri

Bu kumaş; hava geçirgen, su itici, alev geciktirici, partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz, hafif ve yumuşak özeliklere sahiptir. Kumaşın bu özellikleri sayesinde İnovastil olarak sizler için ürettiğimiz tek kullanımlık hasta önlükleri;

-Islak ve kuru halde temizleme çözücülerine yeterli dayanıklılığa sahiptir.

-Toksit ve alerjik malzeme içermemektedir.

-Belirli seviyede buruşukluğu giderebilmektedir.

                                


30 gr kumaştan ürettiğimiz yakasız, kol ağzı lastikli, ön kapaması için 4 adet cırt kullandığımız tek kullanımlık hasta önlükleri her alanda kullanımız için beyaz renkte ve standart bedendedir. Ürünlerimizde kullandığımız kumaş türü Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dediğimiz malzemedendir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım allanı gittikçe yaygınlaşmakta olan kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici özelliği ya da su geçirmezlik özelliktedir. Güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekomiktir. Kullandığımız ürünün özelliğinden de anlayabileceğiniz gibi iş güvenliğiniz bizim için esastır.


Firmanıza özel siparişlerde de bulunabilirsiniz. Firmamızın tek kullanımlık hasta önlükleri ve diğer ürünlerimize bakmak için web sitemizi ziyaret edebilir, siparişleriniz için dilerseniz 0216 441 42 46 iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirisiniz.