Tek Kullanımlık Boneler | İnovastil

Tek Kullanımlık Boneler | İnovastil

Kişisel hijyen destek ürünlerinden biri de tek kullanımlık boneler olmakta. Saçın tamamını kapatan bu boneler, kişisel temizliği korumakla birlikte bakteri transferini de engeller.

Bone, başta sağlık kuruluşları olmak üzere gıda sektöründe de kullanılır. Sağlık kuruluşlarında doktorlar, hastalar ve ziyaretçiler kullanmaktadırlar. Çoğunlukla cerrahi operasyon esnasında tercih edilen bu boneler nitelikli bir yapıda olmalıdırlar. Non-steril tek kullanımlık bu boneler cildi tahriş etmez, kokusuzdur. Aynı zamanda bu boneler fiber glass, lateks ve diğer alerjik malzemeleri içermez. Kolay nefes alabilen, terletmeyen tek kullanımlık boneler hijyeniktir. Günümüzde sağlık çalışanlarının giyimleri için yapılabilecek değişiklikler bulunmaktadır. Örneğin yoğun stres altında çalışan cerrahlar, cerrahi bone kullanırlar. Sağlık kurumu çalışanlarının ameliyata girmeden önce bone takmaları zorunludur. Çünkü ameliyat esnasında hasta her şeyden mikrop kapabilme durumuna açıktır. Ancak bone sadece zorunluluktan değil çalışanın rahatlığı, sağlığı, hastanın sağlığı, ortamın hijyeni için de tercih edilir. Ameliyat esnasında hastadan herhangi bir sıvının sıçrama durumuna karşın doktorlar ve hemşireler kendilerini hijyen dahilinde korumalıdırlar.


İnovastil Bone Çeşitleri

-Akerdeon tek kullanımlık boneler, beyaz renkte, kenarlarında bulunan örme lastiğin tek ya da çift olmasına, boylarına göre farklı özelliklerde ultrasonik dikişlidir.

-Akerdeon Yeşil Kullan At Bone, bu boneler yeşil rengi ile değişik bölümlerde çalışan personelin kolaylıkla algılanmasını sağlar.

-Akerdeon Mavi Kullan At Bone, yeşil bone çeşidi gibi farklı bölümlerde çalışan görevlinin kolaylıkla algılanmasını sağlar.

-Açık Beyaz Kullan At Bone, Sağlık kuruluşları dışında gıda üretim yerlerinde ya da diğer hijyen gerektiren yerlerde çalışanın saçından bir telin, istenmeyen bir maddenin gıdaya veya çalışılan ortama düşmesine engel olurlar.

İnovastil tek kullanımlık boneler, gün boyu rahat çalışabilmeniz için konforlu kullanımı ile yumuşak ve başın her tarafını kaplayacak şekilde ayrıca kaymayan kumaştan üretilmektedir. Terletmeyen, nefes alan kumaşlardan yapılan bu boneler polipropilen tela özelliğindeki kumaş cinsi ile üretilmektedir.