Sertifikalı Tulum

Sertifikalı Tulum

Tulumlarımız CE ve ISO 9001 sertikalara sahip olup, Korona Virüse karşı hem tasarım olarak hem kumaş özelliği olarak koruyuculuk sağlamaktadır.

Bu tulumlar tek kullanımlık olmasının yanı sıra dışarıdan gelen rüzgar, su, hava gibi herhangi bir temasa karşı koruyucu özelliğine sahiptir. Koronavirüse karşı koruyucu bu tulumların kumaşı Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela denilen malzemedendir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım alanı gittikçe yaygınlaşmakta olan kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Sertifikalı koruyu tulum kumaşlarımız aynı zamanda su emici özelliktedir. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için virüs gibi zararlı dış etlenlere karşı koruyucu tulum kullanarak olası riski en aza indirebilirsiniz. Tulumlarımız ayrıca güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekonomiktir. Tek kullanımlık bu tulumların tasarımı, renk seçimi ve rahatlığı çok önemlidir. Firmamızın üretimini yaptığı tulumlar kapüşonlu, kenarı, beli, paçası ve kol ağızı lastikli, önü rahat giyip çıkarmak için 80 cm açılır fermuarlı, fermuar başlığı kilitli olup kendiliğinden açılmaz, fermuar üzeri patlı güvenlik esaslı tasarım özelliklerine sahiptir.

İnovastil olarak insanların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için ;

-Her alanda kullanabileceğiniz

-Hava geçirgen,

-Su itici, alev geciktirici,

-Unisex

-Partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde pek çok sektörde kullanılabilen iş elbiselerinden olan bu tulumların imalatını yapmaktayız.

Firmamız tulumları kişisel koruyucu donanım yönetmeliğine uygun olarak üretilmektedir. Bilgi ve sipariş için 0534 854 6303.