Kullan At Tulumları

Kullan At Tulumları

İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzemeleri bulundurmak zorundadır. İş ve işçi güvenliği kapsamında kullanılan kullan at tulumları, bu malzemelerden biridir. Sağlık güvenliği için bu tür malzemeler kişiye özel olmalıdır. Yırtık, delik ve kirli olmamalıdır. Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil iş güvenliğinizi esas alıp,

-her alanda kullanabileceğiniz

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde pek çok sektörde kullanılabilen kullan at tulumları imal etmektedir.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal edilen kullan at tulumları çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.


İş Tulumu Modelleri ve fiyatları

-kapüşonlu Kullan at tulumları

-kenarı, beli, paçası ve kol ağızı lastikli kullan at ulumları

-önü rahat giyip çıkarmak için 80 cm açılır fermuarlı kullan at tulumları

-fermuar üzeri patlı olan kullan at tulumları, fermuar başlığı kilitli ve kendiliğinden açılmaz özelliklere sahiptir.


25 gr. Kullan at tulumları; için iletişime geçiniz..

30 gr, Kullan at tulumları;için iletişime geçiniz..

40 gr. Kullan at tulumları; için iletişime geçiniz..

50 gr. Kullan at tulumları;için iletişime geçiniz..

70 gr, Kullan at tulumları;için iletişime geçiniz..

 

İnovastil kullan at tulumları, Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dedinilen malzemeden imal edilmektedir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanıım allanı gittikçe yaygınlaşmakta olan bu kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici özelliği yada su geçirmezlik özelliktedir. Güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekomiktir.

İnovastil olarak iş güvenliğinizi önemsiyor. İmallattan kullan at tulumları ekomik fiyat teklifleriniz için 0 534 854 63 03 iletişime geçebilir, https://inovastil.com/  web sitesin den kullan at tulumları modellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.