Kullan At Önlükler

Kullan At Önlükler

Hayatımızın birçok alanında önlük kullanırız. Bazen evde yaptığımız işlerin bir parçası olan bu kıyafetler bazen de mesleğimizin gerektirdiği bir araç olabilir. Özellikle hijyen olması nedeniyle genellikle kullan at önlükler tercih edilebilir. 

Bu ürünler kullanım açısına ve meslek gruplarına göre değişiklik gösterebilir. Kullan at önlüklerin en belirgin özelliği tek kullanımlık olmasıdır.

Sadece bir kişinin, bir defalık kullanımına özel olan bu ürünler, genellikle ince yapısıyla dikkat çeker. Bir kullanımdan sonra sağlık açısından atılması gerekir. Yıkanıp, yeniden kullanılması uygun değildir.

Bu önlüklerin markalara göre fiyatı, şekli ve rengi değişse de özellik açısından hepsi aynıdır.

O yüzden birçok meslek grubu için uygundur.  Kullan at önlükler, hijyen bir ortam oluşturmak için önemli bir etkendir. Siz de gerekli olan iş kıyafetlerini ve tek kullanımlık ürünleri incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İnovastil olarak, kullan at kıyafetlerin yanı sıra ilaçlama tulumları, yemek firmaları tulumları, olay yeri inceleme tulumu, tek kullanımlık medikal ürünler, kurban kesim tulumları, ziyaretçi tulumları, su geçirmez tulumlar, tavuk çiftliği tulumları, toz koruma tulumları gibi birçok meslek grubuna hizmet vermekteyiz.