Kullan At Bebek Önlükleri

Kullan At Bebek Önlükleri

Ev de veya seyahatler de kullanımı ideal olan kullan at bebek önlükleri hem pratiklik hem de bebeğin kıyafetinin temiz kalmasını sağlar.

Kullan at bebek önlükleri yüksek emici dokuya sahiptir. Bu sayede ön yüzeyi sıvıyı hızla emerken arka yüzeyi ile bebeğin kıyafetinin kirlenmemesini sağlar. Kullan at bebek önlüklerinin arka yüzeyindeki sabitleyiciler önlüğün kaymasını, kolayca çıkmasını engeller. Ayrıca bu önlükler hijyen ve konfor amaçlı yaygın olarak kullanılır. Kullan at bebek önlükleri özellikle seyahat esnasında kullanım için mükemmeldir. Bu önlükler sayesinde bebeğinizi beslerken kıyafetini de korumuş olursunuz. Kullan at bebek önlüğü boyun sabitleme şeritleri sayesinde kolaylıkla bağlanır. Tek kullanımlık olan kullan at bebek önlükleri yanıcı olduğundan ısı ve ateşe maruz bırakılmamalıdır. Yırtılmış ve hasar görmüş olan kullan at önlüklerin atılması, kullanılmaması gerekmektedir. Bu önlükler sadece amaçları doğrultusunda kullanılmalıdırlar. Anne ve bebek sağlığı için orijinal ambalajında bulunan kullan at önlükleri tercih edilmelidir.

 

Kullan at bebek önlülerinde dikkat etmeniz gerekenler.

Ağız temasına yakın olan mama önlükleri bebek için en sakıncalı ürünler arasındadır diyebiliriz. Bebek önlüklerinin sıvı geçirmemesi için çoğunlukla PVC suni deri kullanılmaktadır. Suni derilerde yumuşaklık sağlamak için kullanılan ftalat içeren PVC'ler sağlık açısından tehlike arz etmektedir. Mama önlüğü ve bebeğiniz için kullandığınız diğer ürünlerde PVC'ler ftalat içermemelidir. Bebeğiniz için kullanacağınız kullan at önlükleri ve diğer ürünleri çok iyi bir şekilde araştırmalı, kullanılan içerikleri hakkında bilgi sahibi olmalısınız.

Kullan at bebek önlükleri için İnovastil, bütün ürünlerinde olduğu gibi hijyen ve kaliteyi esas alarak sizlere hizmet vermektedir.