Kimyasala Dayanıklı Tulum

Kimyasala Dayanıklı Tulum

Kimyasal atık bırakan is sahalarının işçi güvenliğini en üst düzeyde tutabilmesi için gerekli olan şey kimyasala dayanıklı tulumdur. Kimyasala Dayanıklı Tulum kimyasalların size verebileceği zararlardan sizleri korur. Üretildiği özel malzeme sayesinde kimyasal geçişini en aza indirir. Is yerinizde aksi bir sorun yasamamaniz için tasarlanmıştır. Tüm vücudunuzu kapatır ve kimyasalları solunmaniza da engel olur. Tüm dunya ve ülkemiz de de kimyasal ağırlıklı olan is ortamlarında zorunlu hale gelmiştir. Tek kullanımlıktır ve hijyen de sağlar. Kullan at tulumların bir çok faydası ve özelliği bulunur mesela sıvı gecirmez, alev itici, hava geçirgen, toz ve partiküllere karşı koruma gibi bir çok fonksiyonu vardır. Ayrıca sadece kimyasal tepkimelere karşı koruma sağlamak için değil bir çok is sektörünün de vazgeçilmez parçasıdır. Mesela; temizlik, Kimyasala, saglik, gıda, olay yeri inceleme, boyacılık gibi sektörlerde de tercih edilirler. Yumuşak ve hafif olması kullanımı kolaylaştırır. Ayrıca önündeki fermuar sayesinde kolay kullanım sunar. Yarım veya tam saran modelleri bulunur. Tulumları tercih edeceğiniz firma da seçtiğiniz tulum modelinde yam randıman almanız için önem taşır. Işinde profesyonel kendini kanıtlamış ve ürünleri TSE garantili olan firmaları tercih etmenizde fayda olacak. Kullan at tulum sektörünün en iyisi olan inovastil.com 'u tercih edebilirsiniz. Hayırlı mutlu ve sağlıklı günler dileriz... Bilgi destek ve sipariş için Bize ulaşabileceğiniz adres ?? Www.inovastil.com

Kimyasala Dayanıklı Tulum
 

Kimyasala dayanıklı tulum ve koruyucu ekipmanlar calisma sirasinda karsilasa bilinicek biyolojik, kimyasal ve nukluer tehlikelere karşı koruma sağlayan is kıyafetleridir. 

Kimyasallar farkında olunmadan vücuda bir çok zarar verebilirler ve çalışma esnasında zarar görmeden çalışmanıza imkan sağlayan kimyasal koruyucu iş elbiseleri sayesinde güvende rahat bir çalışma ortamına sahip olmanız mümkündür. 

Tüm dunya da ve ülkemizde de bu tulumlar işçi güvenliği sebebi ile zorunlu kılınmıştır. 
Çeşidi fazla olan bu tulumlar bir tek tulumla koruma sağlıyor da olabilir yada ekipmanları ile birlikte tam korumada sağlaya bilmektedir.
Bu tulumlar güvenliğinizi en üstte tutan tulumlardır. 

Is yerinde kalite ve hijyen sunar. 
Kullan at tulumların en çok kullanıldığı iş alanları kimyasallara karşı korunma sağlamak ve hijyen sağlamak içindir. 
Bu tulumlar da çeşit göstere bilmektedir. 
Boyacılıkta kullanılanlar 
Gıda sektöründe kullanılanlar
Itfaiyecilerin kullandığı 
Temizlik işçilerin tercih ettiği gibi farkli kullanım alanlarına göre farkli şekillerde tasarlanmıştır. 
Ihtiyaca yönelik seçim yapmak iş güvenliğiniz için oldukça önemlidir. 
Kullan at tulumlar yumuşak ve hava geçirgen tulumlardan yapılır. Ve rahat giyilip çıkartıla bilir. Kullanımı oldukça basittir.