İş Tulumu Fiyatları

İş Tulumu Fiyatları

İş tulumları sağlık ve hijyen amaçlı olduğu için yaygın olarak bir çok sektörde ve her iş kolu kendine uygun olan iş tulumunu belirleyerek kullanmaktadır. İş tulumu fiyatları kalitesine ve modeline göre değişmektedir.

İş, işçi sağlığı ve iş güvenliği amaçlı kullanılan iş tulumları dayanıklı ve sağlam olmalıdır. Kolay kolay yırtılmaması ve deforme olmaması gerekir. Yırtılan ve deforme olan iş tulumları işlevselliğini yitirecek çalışanın güvenliğini tehlikeye sokacaktır. İş tulumu kullanan çalışan, içinde kendini rahat hissetmeli, iş performansını olumsuz etkileyecek, hareket kabiliyetini kısıtlayacak iş tulumları tercih etmemelidir. Kullanımı kolay ceplere sahip ya da kapşonlu modellerde iş tulumu, çalışma alanına, yapılacak iş koluna göre tercih edilebilir ve iş tulumu fiyatları da bu doğrultuda değişmektedir. İnovastil her iş alanında giyilebilecek kaliteli ve dayanıklı iş tulumları imal etmektedir. İş tulumlarının imalatında kullanılan kumaşlar öncelikle işçi sağlığını koruyucu niteliktedir.


İş Tulumları Nasıl Olmalı ?

-İş tulumları ter emici özellikte

-Kolay yırtılmayan ve ısıya dayanıklı kumaşlardan imal edilmelidir.

Her iş koluna göre iş tulumları yapılırken bu tulumların hareket kabiliyetini kısıtlamayacak beden ölçülerine dikkat edilmelidir. Tehlike esnasında yakıcı ve yanıcı etkilere karşı kolayca çıkarılabilmeli. Standart ölçülerde ki iş tulumunu giyen işçinin kendini rahat hissetmesi için sorun teşkil eden yerlerinde düzenlemeler yapılmalıdır.

Her iş koluna uygun ve nitelikli kumaşlarla imal edilen iş tulumu fiyatları için İnovastil ile iletişime geçebilirsiniz.