İnovastil Tek Kullanımlık Tulum Fiyatları

İnovastil Tek Kullanımlık Tulum Fiyatları

 

İnovastil, hem iş hem de farklı alanlarda kullanılmak üzere pek çok tek kullanımlık tulum üretir. Bu tulumlar son derece kaliteli ve uygun fiyatlı olarak tasarlanır.

İş ve özel kullanım tulumları; ısıya ve parçacıklara dayanıklı olarak üretilir. Bu malzemeler ise maliyetli malzemelerdir. Ancak tek kullanımlık tulum fiyatları İnovastil avantajı ile satın alınabilir. İnovastil tek kullanımlık tulum kalitesinden ödün vermez çünkü iş güvenliği ve insan sağlığı tehlikeye atılamaz. Ancak toptan alımlar ile tek kullanımlık tulum fiyatlarını daha az ücret ödeyerek satın alabilirsiniz.

İnovastil, tek kullanımlık iş tulumlarını paketler halinde satar. 1000 adet ve üzeri paketlemeler ile son kalite tek kullanımlık tulumları daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. 1000’lik paketlerden tek paket alabileceğiniz gibi 100 pakete kadar satın alabilirsiniz. Böylece sürekli iş tulumu satın almak ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

İnovastil tulumları arasında; ilaçlama tulumu, kurban kesme tulumu, su geçirmez tulum, tavuk çiftliği tulumu, olay yeri inceleme tulumu, lamineli tulum, ziyaretçi tulumu gibi pek çok farklı çeşit tulum yer alır. Bu tulumlar 25 gr ağırlığından başlar ve 30gr, 40gr, 50gr ve 70gr gibi farklı ağırlıklarda satılır.

Eğer siz de toptan ve uygun fiyatlı tek kullanımlık tulum satın almak istiyorsanız İnovastil’i incelemeden karar vermeyin. İnovastil ile iletişime geçmek için www.inovastil.com adresini ziyaret edebilirsiniz.