Galoş

Galoş

Tüm galoş çeşitlerini üretici firma fiyatları ve en uygun fiyat garantisi ile İnovastil hizmetinize sunmaktadır.

Mikrop taşınmasını önlemek amacı ile ayakkabılarımızın üzerine geçirerek kullandımız kullan at ürünlerinden olan galoş özellikle temiz tutulması gereken yerlerde hijyeni sağlamakla birlikte pratik olduğundan kullanım kolaylığıda sağlamaktadır. Galoş sayesinde sağlık kuruluşlarında yeni doğan servisi, bulaşıcı hastalık servisi ve operasyon odaları gibi bölümlerde hemşireler, doktorlar ve diğer görevliler hastanın bulaşıcı hastalık taşıyan bakterilere ve virüslere maruz kalmaz. Ancak galoş giyilmemesi, bu konunun önemsenmemesi enfeksiyona sebep olan maddelerin ayakyolu ile hastane odalarına taşınmasına sebebiyet verir.

Çıplak gözle göremediğimiz mikroorganizmalar hava ve zemin ile etkileşime geçmeye hazır halde bulunurlar. Mikroorganizmalar, ameliyathane ve benzer bölgelere gün içerisinde kullanılan ayakkabı ile girip çıkıldığında kişiler ile beraber pek çok bölgeye taşınırlar. Taşınan bu mikroorganizmalar sadece hastane personelinin değil ayrıca hastaların sağlığı için de tehdit oluşturmaktadır. Galoş çoğunlukla steril olunması gereken yerlerde kullanılır ve kullanan kişi ortamdan çıkınca galoşu çıkarmalıdır. Galoş kullan at özeliği ile yapılır. Bu nedenle aynı galoş bir defadan fazla kullanılmamalıdır. Kullanımı hızla yayılan galoşlar birçok sektörde hijyen amaçlı kullanılmaktadır.

İnovastil imal ettiği galoşları kullanım alanlarına göre sunulmakta ve her ayakkabıya uyumlu olarak ihtiyaca cevap verecek özelliktedir. İnovastil, galoş üretiminde ve yaptığı diğer hizmetler ile tüketici için tamamen hijyenin olduğu sağlıklı yaşam alanları sunmayı amaçlamaktadır.