En Ucuz Tek Kullanımlık Tulum

En Ucuz Tek Kullanımlık Tulum

Ucuz Tek Kullanımlık Tulum

Tek kullanımlık tulum kıyafetin üzerinden giyilen fermuarlı, çıtçıtlı veya lastikli modellere sahip olan bir alternatiftir. Kişiyi istemediği her türlü zarar verici maddeden korur. Dış etkenlere karşı kişiyi koruduğu gibi, dışarıdaki kişiyi de temastan korumaktadır. Tamamen vücudu kaplayan modelleri olduğu gibi, yarım kollu modelleri de vardır. Kullanılacağı yere göre model tercih etmek daha uygun olacaktır. Zira bir sağlık çalışanının giydiği maskeli bir tulumla, boya işi yapan boyacının giydiği tulum aynı kapalılık ve kalınlıkta olmayacaktır. Bu sebeple işe uygun tulum modeli seçmek daha doğru bir tercih olacaktır. Ucuz tek kullanımlık tulum modellerinden ihtiyacınıza en uygun olan modeli tercih edebilirsiniz.

Tek Kullanımlık Tulum Kalitesi

Tek kullanımlık tulumların kaliteleri de birbirinden farklıdır. Kimisi daha ucuz fiyatlarda olarak naylon kumaştan üretilebilir. Fakat bazıları nonwoven kumaştan üretilerek bir de iç kısmında astar bulunur. Nonwoven kumaş, dış etkenlere karşı koruyucu olup, alevi uzaklaştırma özelliğine sahiptir. Yani birden alev almaz ve dayanıklıdır. Tek kullanımlık modeller de her işte kullanıldığı için, içerisinde belli başlı özelliklerin bulunması en doğrusudur. Her ne kadar bir kere kullanılıp atılsa da, dayanıklı olmak zorundadır. Zira dayanıksız olan tulumlar, işin ortasında bozularak özelliğini yitirebilir. Bu sebeple dikkatli üretilmişlerdir. Kaliteleri standart olmayıp, farklılık içerebilir. Kimisi ince olurken kimisi daha kalın ve dayanıklı olur. İşin tehlikesine göre daha dayanıklı modeller tercih edilebilir.

Hangi Alanda Hangi Model Tulum Kullanılır

Kullanılacağı alana göre modeli seçilen tulumlar, son zamanlarda daha fazla ilgi görür hale geldiler. Kullanım kolaylığından ötürü daha fazla tercih edilen kullan at tulumların içerisinde bazen 20 gr kumaş kullanılabilirken, bazen de boyutuna göre 80 gr kumaş kullanılabiliyor. Hal böyle olunca kimisi tüm vücudu kaplarken, kimisi de yarım kollu olup sadece gövdeyi koruma odaklı üretilmiştir. Örneğin; boya işinde kullanılan bir tulum tüm vücudu koruyacak şekilde boydan boya giyilir. Ayak ve el bölgesi lastikli olduğundan, kolay bir şekilde giyilip çıkarılabilir. Fakat kimyasal fabrikalarda, ilaç fabrikalarında, demir eritme ve şekil verme işinde, hastanede hijyen sağlamak adına kullanılan tulumlar hem tüm vücudu kapladığı gibi hem de kapüşonlu ve maskeli olarak kullanılır. 

Tek Kullanımlık Tulum Modelleri

Ucuz tek kullanımlık tulum modelleri, uygun fiyatlarla alındığı halde oldukça kullanışlıdır. Hem el ve ayak kısımlarından, hem de rahat hareket edebilmek için bel kısmından lastikli olurlar. Bazıları yarım kollu olarak icat edildiği gibi, bazıları ise tüm vücudu kaplayacak şekilde kapalı üretilmiştir. Önden fermuara sahip olup tek seferde giyilen modelleri vardır. Yine aynı şekilde tek seferde kolaylıkla giyilip çıtçıt yardımı ile kapatılan veya birbirine geçirilen cırtlı alternatiflerde kullanılmıştır. Her modeli üretilirken, kullanıcının rahatlığı hesaba katılmıştır. Bazı tulumların kolları lastikli olmayıp düz modele de sahip olabilir.

Tek Kullanımlık Tulumları Toptan Almanın Avantajı

En ucuz tek kullanımlık tulum modelleri bulunduğu gibi, fiyatları biraz daha yüksek tulumlarda vardır. Fakat her alanda ihtiyaç giderici ve iş görücü özelliğe sahip olduğu için, çok sık kullanılan bu tulumları uygun fiyata almak her zaman daha avantajlı ve karlı olacaktır. Bu sebeple tek kullanımlık tulumları toptan almak her zaman perakende satışa nazaran bütçe için daha uygundur. Firmamız her alanda kullanabileceğiniz ve ihtiyacınızı giderecek modellerde tek kullanımlık tulum üreterek, sizlerin bütçesini zorlamayacak uygun fiyatlarda satışa sunmaktadır. Toptan alarak daha indirimli alma fırsatlarını kaçırmadan, stok yapıp dilediğiniz zaman kullanma şansı elde edebilirsiniz.