Çiftlik Tulumları

Çiftlik Tulumları

Çiftlik tulumları, tavuk çiftliklerinde üstünüzün kirlenmemesi amacı ile sizlere koruyuculuk sağlar. Çiftlik tulumları kullanımının sağladığı pratiklik ve kalıcı temizlik nedeni ile oldukça tercih edilmektedir.

 

Mevcut kıyafelerinizin üzerine giyeceğiniz çiftlik tulumları çalışanlar için daha fazla güvenlik, dayanıklılık ve rahatlık sağlamak amacıyla tercih edilmektedir. Ayrıca çiftlik tulumları firmaların kurumsal kimliğini ve ciddiyetini ön plana çıkaran önemli araçlardan biridir de diyebiliriz. İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzeleri bulundurmak zorundadır. Çiftlik tulumları da İş ve işçi güvenliği kapsamında kullanılan malzemelerden biridir. Sağlık güvenliği için bu tür malzemeler kişiye özel olmalıdır. Yırtık, delik ve kirli olmamalıdır. Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp,

-her alanda kullanabileceğiniz

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde çiftlik tulumları imal etmekteyiz.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal ettiğimiz tek kullanımlık çiftlik tulumları çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Çiftlik Tulumları Fiyatları

25 gr. Adet fiyatı 3.20 Tl, toptan alımlarda 3.15 Tl, bir koli içerisinde 150 adet bulunmaktadır.

30 gr, Adet fiyatı 3.90 Tl, toptan alımlarda 3.60 tl ,bir koli içerisinde 100 adet bulunmaktadır.

40 gr. Adet fiyatı 4.10 Tl, toptan alımlarda 3.75 Tl, bir koli içerisinde 75 adet bulunmaktadır.

50 gr. Adet fiyatı 4.30 Tl, toptan alımlarda 4 Tl, bir koli içerisinde 60 adet bulunmaktadır.

70 gr. Adet fiyatı 4.70 Tl, toptan alımlarda ise 4.50 Tl, bir koli içerisinde 50 adet bulunmaktadır.


Bu tulumlarda kullandığımız kumaş Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dediğimiz malzemedendir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım allanı gittikçe yaygınlaşmakta olan kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici özelliğe sahiptir. Güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekomiktir. Kullandığımız ürünün özelliğinden de anlayabileceğiniz gibi iş güvenliğiniz bizim için esastır.

İnovastil olarak iş güvenliğinizi önemsiyoruz. İmalattan ekomik fiyat teklifleriniz için bizimle iletişime geçebilir, web sitemizden tek kullanımlık çiftlik tulumları ürünlerimizi detaylı olarak inceleyebilirsiniz.