Tek Kullanımlık Tulum İzmir

Tek Kullanımlık Tulum İzmir

Tek Kullanımlık Tulum İzmir

Tek kullanımlık tulum İzmir ilinde birbirinden farklı modelleriyle iş güvenliğini sağlamaktadır. Tek kullanımlık tulumlar birinci kalite Nonwoven kumaşından üretilir.  Bu tulumlar en az 20 gramdan başlayıp 80 gr dikilecek şekilde özel tasarımlarla üretilir işin zorluğuna göre gramajlarında da değişiklik söz konusudur. Gramaj yükseldikçe iş güvenliği artar.

Daha ince olan tek kullanımlık tulumlarda ise suya dayanıklılık özelliği daha da artıyor. Ayrıca iç kıyafetlerinizde görülmesine sebep oluyor. Bu durumdan dolayı firmamızın bünyesinde daha yüksek gramajlarda üretmekteyiz. Tek kullanımlık tulumların tek dezavantajı ise ateşle temas ettiğinde daha çabuk yanmasına sebep olacaktır. Bu yüzden ateş ile temastan kaçınılması gerekir. Elastik yapısı vardır. Estetik özelliği sayesinde her bedene uyum sağlar.

Tek kullanımlık Tulumların Çeşitleri Nelerdir?

Tek kullanımlık tulum İzmir fabrikaları piyasa şartlarına göre üretim gerçekleştirir. Tek kullanımlık tulumlar CE ve ISO 9001 standartlarına uygun şekilde üretilir. Tek kullanım tulumlar laminant tulum ve tela tulum olarak iki seçenek sunar. Tela tek kullanımlık tulum kâğıttan üretilir. Bundan dolayı pek sıvıya dayanıklı değildir. İç kıyafetleriniz gözükür. Kolay yırtılır.

Lamina tek kullanımlık tulum ise kumaştan yapıldığı için suya dayanıklıdır. Herhangi bir sıvı ile teması kurulduktan sonra tela tulumu kullanacağınız alanlarda risk oluşturabilir. Ev tipi modellerine uygundur. Kullan at tulumları kullanmanız için kullanılacak alanların önemi vardır. Sağlık alanında kullanılacak ise baş ve vücudun hijyen açısından önemli yeri vardır. Bunları göz önünde bulundurularak seçiminiz kapüşonlu modelden yana olması gerekir.

Tek Kullanımlık Tulumlar

İş güvenliği ve hijyenik ortam oluşması için birtakım malzemeler kullanılması gerekir. Bunların başında da tek kullanımlık tulumlar gelir. Birçok firmalar çalışanların sağlıklarını tehlikeye atmamak adına tek kullanımlık tulumları tercih etmektedir. Çalışılan ortam ne olursa olsun işin riskini minimum seviyeye indirir. Böylelikle hem çevresini hem de kendini korumuş olur. Bu tulumları işiniz bittiğinde atabiliyorsunuz. Yıkama derdi olmuyor.

Tek kullanımlık tulumların avantajı ise doğa dostudur. Geri dönüşüm özelliği sayesinde tekrar tekrar kullanılabilir. Maliyeti düşük olmasında dolayı iş güvenliği malzemelerinden birinci sırada yerini almıştır. Kullanılacak alanlara göre ya da işin risk durumlarına göre kapüşonlu, fermuarlı, kolları ve ayakları lastikli, boyu uzun, boyun kısmı kapalı biçimde tulum modelleri üretmekteyiz. Tek kullanımlık tulum İzmir piyasaya en uygun modelleri de sunar.

Tek Kullanımlık Tulum Modelleri Nelerdir?

Tek kullanımlık modelleri işin zorluğuna göre değişiklik gösterebilir.  Alışılan alanlara göre kapüşonlu, fermuarlı, kolları ve ayakları lastikli, boyu uzun, boyun kısmı kapalı şekillerde tulum modelleri üretmekteyiz. Tamamen insan sağlığını korumak adına birinci sınıf malzemeden üretilen tulumlar kullanılmaktadır. Tulumun hava almasında dolayı alerjik reaksiyonları vermez.

Güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık modeller ağır olmadığı için üzerini de taşırken zorluk çekmeyeceksiniz. Vücudunuzu terletmediği için daha da avantajlı kılıyor. Fermuarlı kullanmak istemeyenler içinde çıtçıtlı modellerimizde mevcuttur.  Firmamızdan bu tulumları güvenle tercih edebilirsiniz.

Tek Kullanımlık Tulumların Fiyatları

Tek kullanımlık tulumlar maliyeti düşük olmasından dolayı ekonomiktir. Her alanda kolaylıkla ulaşabileceğiniz bu tulumlara gramajlarına göre de fiyatlarda değişiklik söz konusudur. Tulumu kullanılacak alanlar göre değişiklik gösterdiği için fiyatlarda da tulumun kalitesine göre değişiklik gösterir.

Alırken kullanılacak alanlara uyum sağlaması gerekir. Tulumla kullanılacak alanlara göre özellikleri de değişkenlik gösterir. Örneğin sağlık sektöründe kullanılacak alanlar kapüşon modelinden tercih edilmesi gerekir.  Boya yapmak için kullanılan modeller ise fermuarlı yapıda olan modelleri tercih edilmesi gerekir. Siz de bu ürünlerden birine sahip olmak istiyorsanız firmamızdan güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.