Tek Kullanımlık Tulum 60 Gr

Tek Kullanımlık Tulum 60 Gr

Tek Kullanımlık Tulum 60 Gr

Tek kullanımlık tulum 60 gr özel olarak tasarlanmış bir tulum modeldir. Kapüşonlu modellerde daha çok kullanılır. 80 cm boyutuna sahip olan fermuara sahiptir. Bundan dolayı da daha kolay giyebilirsiniz. Diğer tulumlara göre daha kalın bir yapıya sahiptir. Bel, ayak ve el kısımlarında lastik şeritler bulunur. 

Rengi süt beyazıdır. Diğer tulum modellerine göre daha dayanıklıdır.  Her bedene uyum sağlar. Esnek yapısı sayesinde vücuduna yapışmaz nano teknolojisini kullanarak yapılmıştır. Kumaş türü Nonwoven Spunbond (Tela) kumaşından yapıldığı için hava aldırır. M, L, XL, XXL, XXXL bedenleri bulunur. Hangi bedene sahipseniz özel beden üretimiz sayesinde bedeniniz ne olursa olsun tulumlara sahip olabilirsiniz.

Tek Kullanımlık Tulum Avantajları Nelerdir?

Tek kullanımlık tulum 60 gr iş güvenliğini sağlayan koruma ekipmanlarından biridir. Dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Bakteri, gaz, kir ve tozlardan koruyarak daha güvenli bir şekilde işinizi yapmanızı sağlar.  Kimyasal içerikli işlerde çalışıyorsanız tek kullanımlık tulumları kullanıma zorunluluğu vardır.   Sağlığınızı tehdit edecek her türlü olumsuzlukları minimum seviyeye indirir. Esnek yapısı sayesinde her vücuda olur.  İş elbisesini yıkama derdiniz yoktur. İşiniz bittiğinde atabilirsiniz.

En büyük avantajı ise doğa dostudur. Geri dönüşüm yapılarak tekrar kullanıma uygun hale getirilir. Avrupa standartlarına göre üretilmiştir. İş güvenliğinde tercih edilen sebeplerden biri de dayanıklı olmasıdır. Kolay kolay yırtılmaz. Kalın yapısı sayesinde sıvı ile temasında çabuk kurur. İnsan ağlığına etkileyecek bir yapıda değildir. Ekonomik oluşu sayesinde iş sektörlerinde daha çok kullanıma uygundur.

Tek Kullanımlık Tulum Tasarımı Nasıl Olur?

Tek kullanımlık tulum 60 gr ürünleri her alanda görmekteyiz günümüzde birçok alanda kullanım zorunluluğu getirilmiştir. Durum böyle olunca da üretimde daha fazla çalışma imkânı oluşmaktadır. Tek kullanımlık tulumların tasarımları çok dikkat gerektiren bir elbisedir. Tasarım yaparken müşteri odaklı çalışmanız gerekir. Müşterilerle ön görüşme yapmanız durumunda tasarımınıza ışık tutmasını sağlayabilirsiniz. Öncelikle tek kullanımlık tulumları dikilecek iş yeri sahipleriyle ön görüşme yapılır.

İsteklerini dikkate alınarak bilgisayar ortamında tasarlanma aşaması yapılır. Tasarım yapılırken mutlaka özenli ve disiplinli olunması zorunludur. Aksi halde istenilen ürünün daha kolay çıkmasını engelleyecektir. Tasarım yapılan ürünleri üretim yapılması için üretim yapılan firmalara gönderilir.

Tek Kullanımlık Tulum Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tek kullanımlık tulum alırken kullanılan malzemeye ve kumaşına bakılması gerekir. Seçimlerinizi kullanım alanlarına göre tercih yapmanız gerekir. Ancak o zaman doğru bir tercih yapabilirsiniz. Hijyenik ortam gerekirse kapüşonlu tarzından almanız sizin için doğru tercih olacaktır. Hava aldıran tek kullanımlık tulumları tercih ediniz.

Bakterileri ve enfeksiyonları üzerinde bulundurmayan tulum modellerinden tercih ediniz. Kâğıt tulum değil de kumaş tulumlarından tercih yapmanız işinizde daha verimli olmanıza neden olacaktır. Tulum üreten firmanın yorumları iyi yönde olan firmayla çalışın. Fermuarlı modelleri tercih edin. Hava aldıran tek kullanımlık tulum modellerini alınız.

Tek Kullanımlık Tulum Fiyatları Nelerdir?

Tek kullanımlık tulum fiyatları firmadan firmaya farklılık gösteriyor. Kullanılacak alanı ve korunma sağlayacak maddelere karşı dayanıklı ve kalitesi artmasından dolayı fiyatlarda değişiklik söz konusudur. Her bütçeye uygun tek kullanımlık tulumlar vardır. Daha kaliteli olmasını isterseniz fiyatlarda değişiklik gösterebilir. Almadan önce fiyatları karşılaştırma yaparak bütçenize uygun hangisi ise onu alabilirsiniz.

Tek kullanımlık tulumlarda da markalarda fiyatlarda değişiklik söz konusu olabiliyor. Bu yüzden iyi araştırıp ihtiyacınıza göre tulum seçmeniz sizin için daha uygun olacaktır. Firmamız müşterilerimizin bütçesini düşünerek daha ekonomik ürünler sunmaktayız.  Siz de tek kullanımlık tulum almak isterseniz firmamızdan daha güvenli bir şekilde hizmet alabilirsiniz.