Tek Kullanımlık Tulum 50 Gr

Tek Kullanımlık Tulum 50 Gr

Tek Kullanımlık Tulum 50 Gr

Tek kullanımlık tulum 50 gr beli, kolları ve ayakları lastikli yapıdadır. Kumaşı hava aldıran bu modellerdir. Birçok alanda kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. İç kıyafetlerinizi görülmesi biraz daha zordur. Diğer tulumlara göre daha esnek yapıdadır. İş güvenliğinde en çok tercih edilen modeller arasında yerini almıştır.

Nonwoven kumaşından yapıldığı için bedeniniz daha rahat hava almasını sağlar. Bu tulumlar daha kalın kumaşlardan yapıldığı için kıyafetin üzerine giyseniz dahi görülmez.  Diğer tulumlar göre suya daha dayanıklıdır. İtme kuvveti sergiler. Ateşe dayanıklı maddelerden yapılmıştır. Avrupa standartlarına uygundur. Hem sizin sağlığınızı korur hem de başka kişilerinde sağlığını tehlikeye atmamış olursunuz.

Neden Tek Tek Kullanımlık Tulum

Günümüzde tek kullanımlık tulum 50 gr modelleri tercih edilmesinin sebebi ise insan sağlığını etkileyecek durumların en aza indirmek adına giyilmesi zorunlu bir üründür. Günümüzde her mesleğin zararlı yanları vardır. Bu meslek dallarından birinden çalışıyorsanız can ve mal kaybını en minimum seviyeye indirilmesi amacıyla bazı önlemler alınması gerekir.

Bu önlemlerin adına iş güvenliği adı verilir. Tek kullanımlık tulumlarda bu işi görmektedir. Hem koruyucu özelliği sayesinde hem de maliyeti düşük olmasından dolayı tercihlerde önde tutulur giydiğinizde çöpe attığınızdan dolayı da yıkama derdi olmaz. Kullanımı çok kolaydır. Bundan dolayı tek kullanımlık tulumları tercih edilir.  Tek kullanımlık tulumları firmamızdan temin edebilirsiniz.

Avantajları Nelerdir?

Tek kullanımlık tulum 50 gr tulumları birçok avantajlara sahiptir. Bunlardan biri nefes alma özelliğine sahip olmasıdır.  İnsan sağlığını koruyacak özelliğe sahip olması tercih sebeplerinden biridir. Yumuşak dokusu sayesinde vücudunuzu kaşıntı ve döküntü yapmaz. Her bedene kolaylıkla uyum sağlar. Hangi kiloda olursanız olun vücudunuza şekil verir.

Ayrıca zararlı mikroorganizmalardan korur. Özellikle salgın hastalıklardan korunmak için bu tulumları kullanmak önem taşıyor. Tek kullanımlık tulumları temizleme derdi olmuyor. Özellikle sağlık sektöründe kullanılırken tıbbi bir atık olmasını engeller. Su geçirmez özelliği sayesinde ıslaklık hissetmezsiniz. Geri dönüşüm özelliği sayesinde doğaya zarar vermesinin önüne geçilir.

Tasarımı Nasıl Yapılır?

Tek kullanımlık tulumların tasarımı dikkatli ve özverili bir şekilde yapılması gereklidir. Aksi halde insan sağlığını tehdit edilecek seviyeye kadar gelebilir.  Tek kullanımlık tulumlar hem kullanım alanlarına göre hem de işlevi olarak birbirine benzer yapıya sahiptir. Tasarlama yaparken hangi iş sektöründe kullanılması gerektiğine bakılarak yapılması gerekir.

Tasarıma başlandığında disiplinli bir şekilde hazırlanması gerekir. Kâğıt üzerine bir şablonla tasarımınızı sunmanız gerekir.  Ürünü çıkarmadan önce müşterilerle ön görüşme yapılır. Daha sonra iş güvenliğini sağlanması için belli planlar dahilinde fikirlerini sunmaya başlanır.  Hem kâğıt üzerine hem de bilgisayar üzerinden tasarım yapıldıktan sonra üretilen merkeze gönderilir. Burada en büyük iş üretim yapılacak ustalara düşmektedir. Dikkatli ve özverili şekilde üretmek zorundadır.

Çeşitleri Nelerdir?

Firmamız bünyesinde iki çeşitten oluşan tek kullanımlık tulum modelleri üretmektedir. Tela ve laminant tek kullanımlık tulum üretmektedir. Tela tek kullanımlık tulum ince yapıdadır. Kâğıt tulum olarak da adlandırılır. Diğer tulumlara göre maliyeti düşüktür.  Kıyafet üzerine giyilir. İçinizi gösterir. Ateşe dayanıklı değildir. Genellikle riski en düşük iş yerlerinde kullanılır. Lamina kumaşa sahip olan model ise en çok kullanılan tek kullanım tulum modelidir.

Kumaş olmasından dolayı ateşe ve suya dayanıklıdır. Yumuşak dokusu vardır. Alerji oluşturmaz. Her bedene uyum sağlar. Yüksek riskli iş sektörlerinde kullanılır. Özellikle sağlık sektörlerinde kullanıma uygundur. Fabrikamız birbirinden farklı tulum modelleriyle iş güvenliğinizi sağlamaktadır. Siz de bu ürünlerden birini tercih etmek isterseniz firmamızdan destek alabilirsiniz.