Tek Kullanımlık Tulum 40 Gr

Tek Kullanımlık Tulum 40 Gr

 

Tek Kullanımlık Tulum 40 Gr

Tek kullanımlık tulum 40 gr sağlık sektörlerine kullanıma uygun bir tulum modelidir. Diğer tulumlara göre daha hafif olması tercih sebeplerini arttırmaktadır. Ayrıca ilaç üretim tesisleri, gıda üretim tesisleri, veterinerlik hizmetleri, tavuk çiftlikleri, emniyet olay yeri İnceleme, yemek firmalarında da 40g tek kullanımlık tulum kullanılmasını görmekteyiz.

Tek kullanımlık tulum 40 gr Nonwoven malzemesinden yapılmış kumaştan üretilir. Böylelikle tulumun üzerinde kir, toz, bakteri oluşmasını engeller. Tek kullanımlık olmasının sebebi ise tehlikeli alanlarda kullanıldığı için başka kişilere de zarar vermemesi için üretilmiş olan tulum modelidir.  Bu tulum modelleri diğer modeller göre daha dayanıklı ve daha hijyeniktir. Bu tulumların bir diğer özelliği ise alev ve su itici özellikleri de mevcuttur.

Özellikleri Nelerdir?

Tek kullanımlık tulum 40 gr kumaştan üretilen tulum modelleri hem estetik görünüme sahip hem de modern bir hava katar.  Hava geçirgen özelliği sayesinde terletmez ve vücudunuzda herhangi bir reaksiyon oluşmasını engellemektedir. Bakteriler ve enfeksiyonlara karşı dirençlidir. Giy at özelliği sayesinde tıbbi atıklar söz konusu değildir. 

Kir ve toz partikülleri derinizle temas ettirmez. Esnek özelliği sayesinde ne kadar kilolu olsanız da bedeninize uyum sağlar. Kullanım alanlarına göre kapüşonlu kapüşonuz modelleri de mevcuttur. 80 cm boyutuna sahip bir fermuar alanları mevcuttur. Dayanıklıdır. Kolay yırtılmaz. İstenilen modelde üretim yapılmaktadır. Giy at tulumları beyaz renkleri mevcuttur.

Tek Kullanımlık Tulum Modelleri Üretimi

Tek kullanımlık tulum 40 gr tulumları üretirken birinci sınıf olmasına dikkat etmekteyiz. Tek kullanımlık tulum yapılacağı zaman kumaşlara kalıplar verilir. Bu kalıplar ayrı ebatlarda kol, ayak ve vücut olmak üzeri ölçüler alınır. Alınan ölçüler kesim makinesine götürülerek bilgisayardan komut verilir. Aynı anda 300 tane tek kullanımlık tulumları kesilir. Fazlalık olan yerlerde ise el makinesiyle tek tek kesim işlemine başlatılır.

Böylelikle dikim sırasında hat olmasını minimum seviyeye indirilmiş olunur. Daha sonra bu parçaları birleştirilmesi için dikiş yapılacak alanlara götürülür. Buradan dikiş makinelere tek tek parçaları yerleştirildikten sonra birleştirilir. Bu işlem dikkat gerektiren bir işlemdir. Daha sonra düzenleme alanına getirilerek düzenleme işlemi yapılır. Diğer bir ekipte tulumları düzenledikten sonra paketleme işlemine geçirilir. Firmamız tarafından uygun görülen tulumlar piyasaya sürülmek üzere toptancılarla buluşturulur.

Tek Kullanımlık Tulum Tıp 1 Modeli

Tek kullanımlık tulum modellerin den biri olan tıp 1 aşırı kimyasal içerikli iş alanlarında kullanıma boydan ve tamamen insan vücudu kapladığı için daha korunaklı bir yapıya sahiptir. Hijyenik ortamlarda uygun olarak tasarlanmış bir tulum modelidir. 

Bu tulumlar insan sağlığını olumsuz etkileyecek olumsuzlukları minimum seviyeye indirir. Böylelikle üst düzey koruma sağlar. Bu tulumlar iş sırasında daha zararlı gazları geçirmediği için insan vücuduna zarar vermez. Aynı zaman da havada oluşan kir ve tozlarında vücuduna temas olmasını engeller. Bununla beraber endüstride de kullanabilirsiniz.

Fiyatları Nelerdir?

Tek kullanımlık tulumların fiyatları maliyeti düşük olmasından dolayı ekonomiktir. Kullanım alanlarına göre değişkenlik göstermesinden dolayı da fiyatlarda değişiklik gösterebilir. Tek kullanımlık tulum alacaksanız ürünün kalite özelliklerine bakarak almanız gerekir. Aksi halde zararlardan kaçamazsınız.  Malzemenin kalitesi yükseldikçe fiyatlar da yansıması kaçınılmaz olacaktır.

Tek alımlar değil de toplu alımlarda daha uygun olması söz konusudur.  Fiyat karşılaştırması yaparak ürünü almanız daha doğru tercih olacaktır. Müşterimizin bütçesini düşünerek ürünlerimizi daha uygun fiyatlarda sunmaktayız. Siz de bu ürünlerden birini almak isterseniz firmamızdan güvenli bir şekilde alabilirsiniz. Birinci sınıf malzemeden üretilmiş tek kullanımlık tulum modellerinin satışını sunmaktayız.