Tek Kullanımlık Tulum 30 Gr

Tek Kullanımlık Tulum 30 Gr

Tek Kullanımlık Tulum 30 Gr

 

Tek kullanımlık tulum 30 gr en ince yapıya sahip bir tulum modelidir. İç kısmını net şekilde gösteren bu tulumlarda hem laminant hem de tela tek kullanımlık malzemelerden üretilen modelleri de vardır.  70 cm uzunluğunda bir fermuara sahip olan tek kullanımlık tulum her bedene uygun olarak üretilmiştir.  Hava aldıran iç yüzeyi sayesinde her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Belden, koldan ve ayaktan lastikleri vardır. Böylelikle vücudunuza daha sağlam tutunmasını sağlar. Vücut şeklinizi kolay alır. Kolay taşınması sayesinde ekonomik ve her yerde kullanabilirsiniz. Su ile temasta bulunduğunuzda daha çabuk kurur.  Enfeksiyon, bakteri, kir, toz ve ateşe karşı dayanıklıdır. Son derece iş güvenliğine uygun olarak tasarlanmış bir koruma elbisesidir.

 

Tek Kullanımlık Tulum Özellikleri Nelerdir?

 

Firmamız tarafından üretilen tek kullanımlık tulum 30 gr iş güvenliğini sağlayan son derece önemli iş güvenliği ekipmanızdır. Esnek yüzeyleri sayesinde rahatlıkla vücudunuzun hareketini sağlar. Kir ve pis tutmaz yüzeyleri sayesinde rahat iş ortamında çalışmanızı sağlar. Sağlık sektöründe kullanıldığı zaman hastalarla daha kolay ilgilenmeye yarar sağlar. Hem kendinizi hem de çevrenizi korur. Zararlı mikroorganizmalar, bakteri, gaz, zararlı kimyasallar gibi etkenlerden etkilenmek için üst koruma sağlar.

 

Ateşe ve suya dayanıklıdır. Sıvıyla temas kurulduğunda ise çabuk kurur. Hava aldırma özelliği sayesinde yazın bile kolaylıkla kullanabilirsiniz. Yumuşak yapısı sayesinde vücudunuza zarar vermez. Esnek yapıya sahiptir ve kolay taşınabilir. Kolay kolay yırtılmaz. Avrupa standartlarına göre üretildiği için özel üretime girer. Firmamız birinci sınıf malzemelerle üreterek ihtiyaç sahiplerine vermekteyiz.

 

Tek Kullanımlık Tulum Kullanım Alanları Nelerdir?

Tek kullanımlık tulum 30 gr birçok işletme ya da firmalar tarafından kullanılır. Geniş yelpazeye sahip olan tek kullanımlık tulumları en çok sağlık sektörlerinde kullanılır. Evde, okulda, kasap, sağlık, veteriner, bahçe, tavukçuluk, sera, boya badana işleri, ilaçlama, hastaneler ve tıbbi atık ile uğraşanlar, laboratuar, kimyasal malzemelerin içerisinde çalışmak zorunda kalan kişiler tarafından kullanılır.

Tek kullanımlık tulumları kullanımın yanı sıra diğer iş güvenliği ekipmanları da kullanıldığı takdirde iş güvenliğinizi sağlamış oluyorsunuz. Firmamız sadece tek kullanımlık tulumların yanında da tek kullanımlık diğer iş güvenliği ürünlerini de üretir. Böylelikle daha üst koruma sağlamaktayız. Müşterilerimizin sağlığı bizim için çok önemlidir.

Tek Kullanımlık Tulum Üretimi Nasıl Olur?

Tek kullanım tulum üretimi yaparken disiplinli ve profesyonel çalışılması gerekir. Üretim yapmadan önce tasarım yapılması önemlidir. Müşterinin istekleri doğrultusunda ön tasarım yapılır. Daha sonra tasarlanan bu tulum modellerini bilgisayar ortamına aktarılır. İşinde uzman kişiler bilgisayardaki dokümanları aldıktan sonra kesim yapılacak makinelere gönderilir.

Tulumlar her bir kalıp ayrı olacak şekilde makineler yardımıyla kesilir. Kesilen kalıpların fazlalığını almak içinde el ile çalışan özel kesim makinelerine gidilir. Bu makineler tehlikeli olduğu için çok dikkat edilmesi gerekir. Kalıpları çıkarılmış tulumların ayak, kol, bacak, vücut dikiş makinelerle hızlı bir şekilde birleştirilmesi yapılır. Özel ütüleme alanlarında dikkatli ve özverili bir şekilde ütülendikten sonra başka ekibe sevk edilir. Burada da tulumları tek tek düzleyerek kolilere yerleştirilir.

Tek Kullanımlık Tulum Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Tek kullanımlık tulum alacaksanız tulumun kalitesine bakarak almanız gerekir. Suya dayanıklı olan kumaştan yapılan modelleri alınız.  Bakteri ve enfeksiyonları bünyesinde hapseden tulumları almanız gerekir. Ayrıca nefes aldıran modelleri almanız çalışma sırasında sizi daha rahat ettirir. Ekonomik olanı tercih ediniz. Güvendiğiniz firmadan destek alınız. Siz de daha güvenilir tek kullanımlık tulum modellerinden birine sahip olmak isterseniz firmamızdan daha güvenli hizmet alabilirsiniz.