Medikal Galoş

Medikal Galoş

Medikal Galoş ve tek kullanımlık tüm ürünlerde daha fazla seçenek için bize ulaşın. 0216 441 42 46. Firmamız 15 yıllık deneyim ile kaliteyi en uygun fiyata sunmaktadır.

 

Kaydırmaz, kullanılan ham maddeler CE belgelidir. Bütün ayak ölçüleri ile uyuşabilen medikal galoş ürünlerimiz dayanıklı, leke tutmayan ve ayakkabı üzerine ya da ayakkabı olmadan giyilebilmekte. Dokulu bir yapıda olduğundan cilalı zeminlerde kaymayı engeller. Çevreyi temiz tutmak ve hijyeni sağlamak amacı ile kullanılmakta olan bu galoşlar ayak kaynaklı olan mikroplardan, toz ve kirden korumaktadır. Çok geniş bir kullanım alanına sahip hastanelerde, laboratuvarlarda, spor tesislerinde, yemek hazırlama tesislerinde, toza duyarlı olan fabrikalarda kullanılmaktadır. İnovastil olarak hijyenik ortamlar için vazgeçilmez olan tek kullanımlık galoş üretimini uzman ekibimiz ile tıbbi koşullara uygun olarak üretmekte ve titizlikle sizlere ulaştırmaktayız. Temel malzemesi plastik olan tek kullanımlık galoşlar çoğunlukla şeffaf olmak üzere, mavi, kırmızı ya da yeşil gibi farklı renklerde ve 8 microndan başlayarak 30 micron, 60 micron ya da daha kalın olarak üretilebilmektedir. İhtiyacınız olan galoşun hangi kalınlıkta olacağı, kullanım alanı, amacı ve süresini dikkate almalısınız. 

 

 

Galoş, basit makinelerle elde üretilebildiği gibi fabrikasyon olarak da üretilebilmektedir. Elde üretilen galoşların yapımı kolay olduğundan düşük maliyetlidir. Galoş kullanımının yaygınlaşması ile günümüzde galoş giyme makineleride artmıştır. Galoş çeşitleri dışında tek kullanımlık tulum, tek kullanımlık önlük, tek kullanımlık kolluk, tek kullanımlık sedye örtüsü, tek kullanımlık bone, nitril eldiven, tek kullanımlık medikal ürünler ve şapka olmak üzere kullan at ürünlerini toptan ve perakende satışlar için hizmetinize sunmaktadır.

İnovastil imal ettiği galoşları kullanım alanlarına göre sunulmakta ve her ayakkabıya uyumlu olarak ihtiyaca cevap verecek özelliktedir. İnovastil, galoş üretiminde ve yaptığı diğer hizmetler ile tüketici için tamamen hijyenin olduğu sağlıklı yaşam alanları sunmayı amaçlamaktadır.