Ayakkabı Koruyucu Galoş

Ayakkabı Koruyucu Galoş

Ayakkabı Koruyucu Galoş

Ayakkabı koruyucu galoş seçenekleri ve toptan alımlarınızda uygun ödeme seçenekleri için firmamızla iletişime geçin. 0534 854 6303

 

Tek kullanımlık ayakkabı kılıflarımızın tümü güçlü, dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Endüstriyel sınıf plastik veya su geçirmez poliüretan düşünebiirsiniz. Ayrıca yırtılmaya, toza ve suya dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayakkabı Silikon Galoşlar, normal ayakkabıların üzerine giyilen kauçuk, suya, çamura ve soğuğa karşı koruma olarak kullanılırlar. Hava koşullarına dayanıklıdır ve dayanıklı kalın kauçuktan yapılmıştır. Ayakları sıcak tuttuğu gibi ayakkabınızı dış etkenlerden korumak için de kullanabilirsiniz.

Firmamız ayakkabı yağmurluğu olan bu ürünler için müşterilerden çok iyi geri bildirim almaktadır. İnovastil, 15 yılı aşkın bir süredir tek kullanımlık kişisel koruma ürünleri ile hizmet vermektedir. Firmamız her müşterinin çıkarlarını korumak için her zaman kalite ve dayanıklılıkta ürün kalitesini korumuştur. Yüksek verimlilik ve hızlı teslimatı benimseyen firmamız yağmurdan koruyucu ayakkabı kılıfı olarak kullanılan silikon galoş dışında tek kullanımlık önlük, tek kullanımlık tulum, tek kullanımlık maske, tek kulanımlık eldiven, tek kullanımlık sedye örtüsü, tek kullanımlık maske imalatı ve ihracatı yapmaktadır. Bilgi ve sipariş için 0534 854 6303 iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.