Yemek Firmaları Tulumları

Yemek Firmaları Tulumları

 

Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp, yiyecek sektörü için

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez ve bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde kullanılabilen yemek firmaları tulumları imal etmekteyiz.

 

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal ettiğimiz tek kullanımlık yemek firmaları tulumları çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak yemek tulumları sağlık güvenliği kişiye özel olmalı, yırtık, delik ve kirli olmamalıdır. Firmamızın imal ettiği bu yemek tulumları aynı zamanda ıslak ve kuru durumda temizleme çözeltilerine dayanıklılık göstermekte, toksit ve alerjik malzeme içermemektedir. Yemek tulumları ürünlerimizde kullandığımız kumaş Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dediğimiz malzemedendir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım alanı gittikçe yaygınlaşmakta olan kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici özelliği ya da su geçirmezlik özelliktedir. Güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekonomiktir. Kullandığımız ürünün özelliğinden de anlayabileceğiniz gibi iş güvenliğiniz bizim için esastır.


İnovastil olarak iş güvenliğinizi önemsiyoruz. İmallattan yemek firmaları tulumları fiyat teklifleriniz için 0216 441 42 46 iletişime geçebilir, web sitemizden tek kullanımlık yemek tulumları modellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.