Virüse Karşı Koruyucu Ürünler

Virüse Karşı Koruyucu Ürünler

Virüse karşı koruyucu ürünlerimiz ile ihtiyacınızı hızlı, doğru uygun fiyat ile karşılamaktayız.


Maske

Yüz maskeleri, hastalığın başkalarına yayılmasını önlemek için COVID-19 belirtileri gösteren kişiler tarafından kullanılmalıdır. Enfekte biriyle yakın temas halinde olmanız söz konusu ise, maske virüsün bulaşma riskini azaltacaktır. Corona virüs belirtileri gösteriyorsanız ya da teşhis edilmişseniz, maske takarak başkalarını koruyabilirsiniz. Bu nedenle hastalara bakan sağlık ve sosyal bakım çalışanları için maske takmak oldukça önemlidir ve ayrıca hasta olan birine bakması gereken aile bireylerinin de kullanılması tavsiye edilir. Maskelerimiz tek kullanımlıktır, yüksek hava geçirgenliği sayesinde nefes alıp vermeyi kolaylaştırır, nonwomen tela kumaştan yapılmıştır. Maskeyi kullanmadan önce ellerinizin temiz olmasına, lastik kısmı dışında herhangi bir yerine elinizi değdirmeye, çene kısmından tutarak yukarı aşağı hereket ettimemeye ve lastik kısmından çıkardıktan sonra çöpe atmaya özen göstermelisiniz.


Eldiven

Tek kullanımlık eldivenlerimiz, el kısmında pamuklu astar üzerine kullanım amacına göre nitril kaplama ve bilek üzerine örgü bileklik kısmından oluşmaktadır. Bilekllik kısmı korunmak için büyük önem taşır. Steril, lateks, pudralı, pudrasız, ve vinil olmak üzere çeşitlere ayrılmaktadırlar. Vinil eldivenlerde hissetme oranı fazladır, terleme yapmaz, asit ve alkali dayanırlığı vardır. Latekse alerjisi olanlar için nitril ve vinil eldivenler tavsiye edilmektedir. Eller, hastalığın bulaşmasında çok önemlidir ve bulaşmayı azaltmanın yolu ellerin su ve sabun ile yıkanmasıdır. Sabun ve suyun olmadığı durumlarda alkol bazlı el antiseptiği veya kolonya kullanılmalıdır. Eldiven kullanarak toplum içerisinde, alışveriş yaparken bulaşma riskini azaltmak mümkün. Burda mutlaka dikkat edilmesi gereken ellerin yüze temasından kesinlikle kaçınmak.


Tulum

Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için Virüse karşı koruyucu tulum kullanarak olası riski en aza indirebilirsiniz. Bu tulumlar tek kullanımlık olmasının yanı sıra dışarıdan gelen rüzgar, su, hava gibi herhangi bir temasa karşı koruyucu özelliğine sahiptir. Koronavirüse karşı koruyucu bu tulumların kumaşı Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela denilen malzemedendir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım alanı gittikçe yaygınlaşmakta olan kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Virüse karşı koruyu tulum kumaşlarımız aynı zamanda su emici özelliktedir. Güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekonomiktir. 25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal ettiğimiz bu koruyucu tulumları firmamız toptan ve perakende satışını yapmaktadır.


İnovastil olarak sağlığınızı önemsiyor corona virüs salgınına yakalanma riskini düşürmek için en az 20 saniye sabun ve su ile ellerinizi yıkamanız gerektiğini, kalabalık ortamlardan uzak dururken kapalı alanları havalandırmanız gerektiğini, bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için sağlıklı beslenmeniz gerektiğini birkez de biz hatırlatalım.