Ucuz Kullan At Ürünleri

Ucuz Kullan At Ürünleri

iş önlükleri ve tulumları başta olmak üzere ucuz kullan at ürünleri ve koruyucu ürünlerin kullanımını yaygınlaştırmaya sağlayan İnovastil, kullat at tulum, kullat at önlük, kullat at kolluk, kullat at sedye örtüsü, kullat at bone, nitril eldiven, kullat at medikal ürünleri ve şapka olmak üzere kullan at ürünlerini toptan ve perakende satışlar için hizmetinize sunmaktadır.

 

Ucuz Kullan At Ürünlerin Avantajları Ve Kullanıldıkları Yerler Nelerdir ?

Firma kuruluşundan bugüne kadar ucuz kullan at ürünler sektöründe önde gelenler arasında olmayı başarmıştır. İnovastil bu başarısına iş güvenliğinize verdiği önem ilkesi ile ulaşmıştır. İş ve işçi güvenliği kapsamında koruyuculuğu ve hijyeni bakımından kulanılması zorunlu olan ucuz kullat at ürünleri başta sağlık sektörü olmak üzere bir çok alanda tercih edilmekte ve firmanın sektör çalışanlarını bilgilendirme amaçlı tanıtımları ile yaygınlaşmaktadır. İnovastil, kullat at ürünlerin satışı ve pazarlamasında müşteri memnuniyeti odaklı hareket ederek ürün kalitesi ayrıca hizmeti ile sektörde bilinen ve tercih edilen bir firma konumundadır.

İnovastil,kullat at tulum ve önlükleri Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dedinilen malzemeden imal edilmektedir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmekte ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım alanı gittikçe yaygınlaşmakta olan bu kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici yada su geçirmez özelliktedir. Ayrıca güneş ışınlarına dayanıklı ve antibakteriyeldir.

 

Ucuz Kullan At Ürün Siparişleriniz İçin 

İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzeleri bulundurmak zorundadır. Rakipleriniz ya da potansiyel müşterileriniz için şüphesiz ilk izlenim önemlidir ve işinizi nedenli profesyonel yaptığınızı gösterir. Sizlerde İnovastil ailesine katılarak işinizi ve işçinizi olası risklere karşı koruyan, hijyen sağlayan ucuz kullat at ürünleri kullanın. Siparişleriniz için web sitemizi ziyaret edebilir, 0216 441 42 46 ve 0534 854 6303 iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.