Tek Kullanımlık Ürünlerin Önemi

Tek Kullanımlık Ürünlerin Önemi

Tek kullanımlık ürünler kullanışlı olmakla birlikte hem pratik hem de hijyenik oldukları için birçok iş kolunda yaygın olarak tercih edilmektedirler.

Tek kullanımlık ürünler arasında çok yaygın kullandığımız ıslak ve kolanyalı mendiller yer almaktadır. Üzerlerinde markanın logosu, adı ve iletişim bilgileri bulunan bu ürünler dünyanın en işlevsel ve temiz reklam ürünleridir. Örneğin otobüs yolculuğunda ya da eve yemek sipariş ettiğimizde verilen ıslak mendili kullanmasak dahi çantamıza atarız. Tek kullanımlık hijyen ürünleri birbirinden farklı amaçlarla da kullanılabilir. Örneğin kolanyalı mendil ile elini silmek yerine ya da sildikten sonra ayakkabılarını silenler de bulunmaktadır.




Tek Kullanımlık Ürünlerin Avantajları Ve Kullanıldıkları Yerler Nelerdir ?

Firma kuruluşundan bugüne kadar ucuz tek kullanımlık ürünleri sektöründe önde gelenler arasında olmayı başarmıştır. İnovastil bu başarısına iş güvenliğinize verdiği önem ilkesi ile ulaşmıştır. İş ve işçi güvenliği kapsamında koruyuculuğu ve hijyeni bakımından kulanılması zorunlu olan tek kullanımlık ürünler başta sağlık sektörü olmak üzere bir çok alanda tercih edilmekte ve firmanın sektör çalışanlarını bilgilendirme amaçlı tanıtımları ile yaygınlaşmaktadır. İnovastil, kullan at ürünlerin satışı ve pazarlamasında müşteri memnuniyeti odaklı hareket ederek ürün kalitesi ayrıca hizmeti ile sektörde bilinen ve tercih edilen bir firma konumundadır.

İnovastil, tek kullanımlık tulum ve önlükleri Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dedinilen malzemeden imal edilmektedir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmekte ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım alanı gittikçe yaygınlaşmakta olan bu kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici yada su geçirmez özelliktedir. Ayrıca güneş ışınlarına dayanıklı ve antibakteriyeldir.

Tek kullanımlık ürünler için web sitemizi ziyaret edebilir, toptan ya da perakende olarak sipariş verebilirsiniz.