Tek Kullanımlık Tulum Ve Önlük

Tek Kullanımlık Tulum Ve Önlük

İş güvenliği iş ve işçinin önemsemesi gereken bir konudur. İşçi yaptığı işin risk durumuna göre koruyucu donanımları kullanmalıdır. İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp, yüksek kalitede birçok alanda kullanabileceğiniz tek kullanımlık tulum ve önlük ürünlerimizi toptan ve perakende satışlar ile hizmetinize sunmaktayız.

İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzeleri bulundurmak zorundadır. Rakipleriniz ya da potansiyel müşterileriniz için şüphesiz ilk izlenim önemlidir ve işinizi nedenli profesyonel yaptığınızı gösterir. Sizlerde İnovastil ailesine katılarak işinizi ve işçinizi olası risklere karşı koruyan, hijyen sağlayan tek kullanımlık tulum ve önlük ürünlerini kullanın.

         

 

                 

Tek kullanımlık tulum ve önlük kullanım alanlarının başında hastane, İlaç Üretim Tesisleri, Gıda Üretim Tesisleri, Veteriner, Tavuk Çiftlikleri, Emniyet Olay Yeri İnceleme gelmektedir. Firmamız tek kullanımlık ürünleri Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dedinilen malzemeden imal edilmektedir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmekte ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanıım allanı gittikçe yaygınlaşmakta olan bu kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici yada su geçirmez özelliktedir. Ayrıca güneş ışınlarına dayanıklı ve antibakteriyeldir.

                             

 

 


 

İnovastil, tek kullanımlık ürünlerin satışı ve pazarlamasında müşteri memnuniyeti odaklı hareket ederek ürün kalitesi ayrıca hizmeti ile sektörde bilinen ve tercih edilen bir firma konumundadır. Tek kullanımlık tulum ve önlük siparişleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.