Tek Kullanımlık Önlük Fiyatı

Tek Kullanımlık Önlük Fiyatı

Tek kullanımlık önlükler, yaşanabilecek olası iş kazalarında vücudu korumakta, kaza sonucu riski minimum seviyeye indirgemek için birçok sektörde yaygın olarak kullanılmaktadır. Tek kullanımlık önlük fiyatı modellerine, ağırlıklarına, kullanılan kumaşın niteliklerine göre farklılık gösterir.

 

Tek Kullanımlık Önlüklerin Bazı Kullanım Alanları

Hijyen ve pratiklik sağladığı için birçok iş alanında oldukça yaygın olarak kullanılan tek kullanımlık önlükler sıvı ve kimyasal risklere karşı da dayanıklık gösteririr. Diş hekimliği, veterinerlik, sağlık kuruluşları, tekstil atölyeleri, yiyecek-içecek iş kolunda, eğitim kuruluşlarında ve daha birçok alanda kullanılmaktadır.


İnovastil Tek Kullanımlık Önlükleri

Bir çok sektörde kullanılabilen bu önlükler daha çok saglık kuruluşlarında kullanılmaktadır. Ancak sağlık kuruluşlarında kullanılan tek kullanımlık önlüklerin koruyuculuk olarak nitelikli olması da gerekir. İnovastil, tek kullanımlık önlük fiyatları örnüklerin ağırlıkları ve modellerine göre farklılık göstermekle beraber bütün önlükler 'Nonwomen Spunbond (tela)' kumaştan yapılmaktadır. Bu kumaş bakteri oluşturmayan, hava ve partikül geçirmeyen su itici alev geciktirici niteliktedir. Tek kullanımlık önlük imalatı yapan İnovastil, 20 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr olarak farklı modellerde önlüklerini tüketicinin hizmetine sunmaktadır. Kumaşın bu özellikleri sayesinde İnovastil olarak sizler için ürettiğimiz tek kullanımlık önlükler;

-Islak ve kuru halde temizleme çözücülerine yeterli dayanıklılığa sahiptir.

-Toksit ve alerjik malzeme içermemektedir.

-Belirli seviyede buruşukluğu giderebilmektedir.

Tek Kullanım Önlük Fiyatı

Tek kullanımlık önlük fiyatı toptan ve parekende satışı olarak değişmektedir. Bu önlükler aynı zamanda ıslak ve kuru durumda temizleme çözeltilerine dayanıklık göstermekte, toksit ve alerjik malzeme içermemektedir.

İnovastil 30 gr Nonwoven Spunbond kumaştan imal ettiği önlüklerinde ön kısmının kapanması için dört adet cırt bulunmaktadır. Bu tek kullanımlık önlük fiyatları toptan satışta 2.05 tl dir. Diğer bir modele sahip 40 gr tek kullanımlık önlük fiyatları ise toptan satışta 2.30tl dir. Yakasız, kol ağzı lastikli ön kapaması cırtlı olan 50 gr'lık tek kullanımlık önlük fiyatı toptan satışta 2.55 tl'dir.

İnovastil, tüketicinin korunması hakkındaki yasalar çerçevesinde son teknoloji ile gelişen niteliklere sahip kumaşlarla tek kullanımlık önlük imal etmektedir. Önlük modelleri, tek kullanımlık önlük fiyatları ve siparişleriniz için 0216 390 4042 / 0534 854 6303 numaralar ile iletişime geçebilirsiniz.