Tek Kullanımlık Kağıt Önlük

Tek Kullanımlık Kağıt Önlük

İnovastil olarak, sağlık ve ticaret amaçlı faaliyette bulunan pek çok sektörde kullanılmak üzere dezenfektan olması ile birlikte hijyen kurallarını da içeren toptan ve perakende tek kullanımlık kağıt önlük satışı bulundurmaktayız.


Çalışma alanının ne olduğu farketmeksizin bizim için öncelikli olan ortamın sağlıklı olmasıdır. Hijyenin söz konusu olduğu bu denli ciddi bir konuda satışını yaptığımız bütün ürünler için sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve insan sağlığını her zaman ön planda tutarak sizlere hizmet vermekteyiz. Gıda, sağlık ve ticaret amaçlı hizmet veren pek çok sektörde ürünlerimiz güvenle tercih edilmektedir.Toptan ve perakende olarak satışını yaptığımız tek kullanımlık kağıt önlükler, kullanım açısından pratiklik sağladığı gibi çok kullanışlı ve fiziksel açıdan uyumludur. Ürünlerimiz, hava geçirgen,su itici,alev geciktirici,partikül geçirmez,bakteri oluşturmaz,hafif ve yumuşaktır hem çalışanlarınız hem de ziyareçileriniz için rahatlıkla bizimle iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz.


Hijyen konusunda gözardı edilen küçük bir detay tüketicinin sağlığını uzun ya da kısa vadede etkiler. Sektörünüzde kötü izlenim oluşturmamak, müşterilerinizin ya da ziyaretçilerinizin sağlığına zarar vermemek için kağıt önlük ürünleri size fayda sağlayacaktır. Ortamın hijyen olması kalıcılığı ile sağlanmakta bunun içinde sanitasyon tedbirler mutlaka önemlidir. Tek kullanımlık kağıt önlük ürünleri alacağınız bu önlemlerden biridir. Kağıt önlüklerimiz, iş alanınıza göre ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için farklı modellerde bulunmaktadır. Model detayları ve fiyat bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

En değerli varlık olan insan, kaliteli yaşamayı hak etmektedir. İnovastil olarak sizlerin hak ettiği değerleri sağlamakla yükümlüyüz. Bu amacımızı gerçekleştirirken doğru yolları seçerek, insana hizmeti en uygun şekilde sunmak öncelikli vazifemizdir.