Su Geçirmez Tulumlar

Su Geçirmez Tulumlar

Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp, birçok sektörde kullanılmak üzere sektörde

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez ve bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip birçok sektörde kullanılabilen su geçirmez tulumlar toptan ve perakende olarak sipariş ihtiyaçlarınızı karşılamaktayız.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal ettiğimiz su geçirmez tulumlar çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak bu tulumlar sağlık güvenliği açısından kişiye özel olmalı, yırtık, delik ve kirli olmamalıdır. Firmamızdan sipariş verebileceğiniz su geçirmeztulumları aynı zamanda ıslak ve kuru durumda temizleme çözeltilerine dayanıklılık göstermekte, toksit ve alerjik malzeme içermemektedir. Su geçirmez tulum ürünlerimizde kullandığımız kumaş Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dediğimiz malzemedendir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım alanı gittikçe yaygınlaşmakta olan kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu kumaşlar su emici özelliği ya da su geçirmezlik özelliktedir. Güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekonomiktir. Kullandığımız ürünün özelliğinden de anlayabileceğiniz gibi iş güvenliğiniz bizim için esastır.

 

İnovastil olarak iş güvenliğinizi önemsiyoruz. Su geçirmez tulum fiyat teklifleriniz için 0534 854 63 03 iletişime geçebilir, web sitemizden ürünlerimizin modellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.