İş Ve İşçi Tulumu Özellikleri

İş Ve İşçi Tulumu Özellikleri

İş ve işçi tulumu çeşitli sanayi, ticaret ve hizmet kollarında çalışanlar için daha fazla güvenlik, dayanıklılık ve rahatlık sağlamak amacıyla tercih edilmektedir. İş ve işçi tulumu özellikleri ve kullanım alanları yazımızda.

İş ve işçi tulumu fiyatları modellerine göre değişmektedir. Ayrıca iş ve işçi tulumları firmaların kurumsal kimliğini ve işteki ciddiyetlerini ön plana çıkaran önemli koruyucu ürünlerden biridir de diyebiliriz. Üniforma vb. kıyafetler bu tulumuna örnek verilebilir.

İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzeleri bulundurmak zorundadır. İş ve işçi güvenliği kapsamında kullanılan iş ve işçi tulumu, bu malzemelerden biridir. Sağlık güvenliği için bu tür malzemeler kişiye özel olmalıdır. Yırtık, delik ve kirli olmamalıdır.

Özellikleri

Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp,

-her alanda kullanabileceğiniz

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde pek çok sektörde kullanılabilen iş ve işçi tulumu imal etmekteyiz.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal ettiğimiz tek kullanımlık iş ve işçi tulumu özellikleri sayesinde alışma sürecinizde birçok açıdan size pratik sağlar, çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz. 


İş Ve İşçi Tulumu Model ve Fiyatları

-kapüşonlu,

-kenarı, beli, paçası ve kol ağızı lastikli,

-önü rahat giyip çıkarmak için 80 cm açılır fermuarlı,

-fermuar üzeri patlı olup, fermuar başlığı kilitli ve kendiliğinden açılmaz özelliklere sahiptir.

25 gr. Adet fiyatı 3.20 Tl, toptan alımlarda 3.15 Tl, bir koli içerisinde 150 adet bulunmaktadır.

30 gr, Adet fiyatı 3.90 Tl, toptan alımlarda 3.60 tl ,bir koli içerisinde 100 adet bulunmaktadır.

40 gr. Adet fiyatı 4.10 Tl, toptan alımlarda 3.75 Tl, bir koli içerisinde 75 adet bulunmaktadır.

50 gr. Adet fiyatı 4.30 Tl, toptan alımlarda 4 Tl, bir koli içerisinde 60 adet bulunmaktadır.

70 gr. Adet fiyatı 4.70 Tl, toptan alımlarda ise 4.50 Tl, bir koli içerisinde 50 adet bulunmaktadır.

İş ve işçi tulumu ürünlerimizde kullandığımız kumaş Türkiye ve Dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan Nonwoven Spunbond / tela dediğimiz malzemedendir. Bu malzeme, dokunmadan ve örülmeden üretilmiş ayrıca %100 geri dönüşümü olan bir kumaştır. Kullanım allanı gittikçe yaygınlaşmakta olan kumaş, 130 ile 140 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. İş ve işçi tulumu üretiminde kullanılan bu kumaşlar su emici özelliği ya da su geçirmezlik özelliktedir. Güneş ışınlarına dayanıklı, antibakteriyel ve fiyat konusunda da ekomiktir. Kullandığımız ürünün özelliğinden de anlayabileceğiniz gibi iş güvenliğiniz bizim için esastır.

İnovastil olarak iş güvenliğinizi önemsiyoruz. İmalattan iş ve işçi tulumu özellikleri ve fiyatları konusunda bilgi almak, sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilir, web sitemizden bizimle iletişime geçebilir, sipariş oluşturabilirsiniz.