İş Üniformaları

İş Üniformaları

İş yerinde giyilen kıyafet ilk izlenim çok önemlidir ve saygınlığı oluşturur. Ancak sağlık sektöründe çalışan bir doktor ile sanayi sektöründe çalışan bir ustanın giydiği iş üniformaları saygınlığın dışında güvenlik içindir. Bu nedenle bu kıyafetlerde kullanılan kumaşlar yapılan işin türüne mutlaka uygun olmalıdır.İnovastil olarak firmamız Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için

-Her alanda kullanabileceğiniz

-Hava geçirgen,

-Su itici, alev geciktirici,

-Partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde pek çok sektörde kullanılabilen iş elbiseleri parekende ve toptan tedarik etmekteyiz.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak imal ettiğimiz tek kullanımlık iş üniformalarını çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sektörel farklılıkların belirgin olması ve iş hayatının bu anlamda düzenleyicisi olması açısından da iş güvenliği elbiseleri oldukça önemlidir. Örneğin bir teknik personel çalışanları her an bir alete ihtiyacı olabilmesi açısından cepli ve alet gözlü yelek ve pantolon giyerler. İşte bu da iş elbiselerinin kullanım gereksinimi arttıran bir durumdur. Ya da itfaiyeci kıyafetlerini düşünün. yanmaz kumaş özelliği ve mutlaka reflektörlü üst giyim kıyafetleri olmak zorundadır.

İş kıyafetlerinin ayırım yapmada kullanılması özelliği kadar kullanılacak olan alan için de bulunması gereken özellikleri taşıması zorunludur. Yanmaz kumaş, reflektör, birim amblemlerinin işlenmesi, firma logolarını taşıması gibi ayrıcalıklı kılacak ekstra özellikleri bulundurması gerekir.

Çalıştığınız kurum ve kurulaşa özel iş güvenliği kıyafetleri temiz ve hijyenliği korumak dışında kimi zaman hayatınızı kurtarabilir. İş kazalarını sonucu oluşan yanıklarda birçok işçi hayatına eskisi gibi sağlıklı devam edememektedir. Eğer bu tür olmasını hiç istemeyeceğimiz kazaların önüne geçmek istiyorsanız, çalıştığınız kuruma ait iş üniforması giymeli ve güvenlik önlemlerini mutlaka dikkate almalısınız.