İş Elbisesi Tulumu

İş Elbisesi Tulumu

Birçok sektör çalışanları için tasarlanmış iş elbisesi tulumu gündelik kıyafetlerden farklı olmaktadır. Çalışma ortamlarında kıyafetlerimizi korumak için ve olası kazalarda yaşanabilecek riskleri minimum seviyeye indirebilmek için kullanılmakta, oldukça dayanıklı ve sağlam olmalıdır.

İş elbisesi tulumları pek çok sektörde kullanılır ve hemen hemen bütün çalışma ortamları için uygundur. Zor çalışma ortamlarında kullanılan iş elbisesi tulumları dayanıklı olmalıdır ve bir zorlukla karşılaştığında kolay yırtılmamalı ve deforme olmamalıdır. Deforme olan ve yırtılan iş tulumları işlevini kaybetmekle birlikte çalışanın güvenliğini de tehlikeye sokacaktır.

 

 


İş elbisesi tulumu çeşitli sanayi, ticaret ve hizmet kollarında çalışanlar için daha fazla güvenlik, dayanıklılık ve rahatlık sağlamak amacıyla tercih edilmektedir. İş kazaları ile ortaya çıkan üzücü vakalar sonucu firmalar güvenlik önlemlerini almak ve çalışanlar için gereken malzeleri bulundurmak zorundadır. İş ve işçi güvenliği kapsamında kullanılan iş ve işçi tulumu, bu malzemelerden biridir. Sağlık güvenliği için bu tür malzemeler kişiye özel olmalıdır. Yırtık, delik ve kirli olmamalıdır.

 

 

 

Firmaların iş güvenliği konusundaki ihtiyacına cevap vermek için İnovastil olarak iş güvenliğinizi esas alıp,

-her alanda kullanabileceğiniz

-hava geçirgen,

-su itici, alev geciktirici,

-partikül geçirmez, bakteri oluşturmaz kumaş özelliklerine sahip farklı modellerde pek çok sektörde kullanılabilen iş ve işçi tulumu imal etmekteyiz.

25 gr, 30 gr, 40 gr, 50 gr, 70 gr olarak  tek kullanımlık iş elbisesi tulumu özellikleri sayesinde alışma sürecinizde birçok açıdan size pratik sağlar, çalışma faaliyetinize göre seçip rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Toptan ve perakende siparişleriniz için 0216 441 42 46 ve 0534 854 6303 iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.