Tek Kullanımlık Sedye Örtüsü 50x100

Tek Kullanımlık Sedye Örtüsü 50x100

Tek Kullanımlık Sedye Örtüsü

 

İnovastil kullan at sedye örtüleri antialerjik olarak üretilmiş, kullan at özelliktedir.

 

Sedye örtüleri çeşitli ebatlarda örtü ve rulo olarak üretilir. Yaygın olarak tıbbi amaçlı kullanılan sedye örtüsü belirli özelliklere sahiptir. Kullan at sedye örtülerimiz antialerjik petekli bir dokuya sahiptir. Bu özel dokusu sayesinde sedyelere teması engellemekte. Böylece Sedyenin kirlenmesini önlerken temas ile oluşabilecek hastalıkların bulaşma riskini yok ederek hasta için de hijyenik bir ortam sunmaktadır. Antiallerjenik sedye örtüsü olarak da kullanılır.

Ayrıca kullan at sedye örtülerimiz lastikleri sayesinde esneme yaparak yatağı kavrayabilmektedir. Alt kısmı sıvı geçirmez laminasyon özelliğine sahipken üst kısmı yani kağıt kısmı beyaz renk olup 1.kalite kağıttandır ve laminasyonlu bu kısım sıvı emici özelliktedir.

Bu sayede sıvıyı dağıtmaz. Sedye örtüleri yaygın olarak tıbbi mudahale ve tıbbi muayene amaçlı hastane, kliniklerde kullanılsa da -Oteller -Spa Salonları -Güzelik Merkezleri -Kuaförler gibi birçok alan için farklı uygulamalarda kullanılmaktadır. Tüm kullanım alanlarında kolaylık ve hijyen sağlar. Sedye örtüleri çeşitli ebatlarda örtü ve rulo olarak üretilir. Uygun fiyatlarla ihtiyacınızı karşılayacağımız Rulo Sedye Örtülerimizi -50x50 , 50x100, 60x 50, 60x100, 100x32 ölçülerinde sipariş verebilirsiniz.

Tek kullanımlık ürünlerin iş ve işçi güvenliği kapsamında koruyuculuğu ve hijyeni bakımından kulanılması zorunludur. İş kazalarını düşünerek güvenlik önlemi almak aynı tutumla kendinizin ve müşterilerinizin ya da hastalarınızın sağlığını riske atmayarak hijyen kurallarına sahip olmanız size ve işinize karşı olan güveni artıracaktır. Kullan at sedye örtüleri olmak üzere tek kullanımlık ürünlerimize web sitemizden bakabilir, bizlere ulaşarak sipari verebilirsiniz.