Silikon Galoş

Silikon Galoş

Silikon galoş siparişi, özellikleri için en uygun adres İnovastil, en uygun fiyata sipariş vermek için bizimle iletişime geçin 0534 854 6303

 

Silikon Galoş ürünümüz esnek, dayanıklı, su geçirmez, kaymaz, kullanıma göre birden fazla kez defalarca giyebilirsiniz. Temizliği kolaydır sürekli yıkayıp tekrar kullanılabilir. Ayrıca hasar görmesi kolay değildir, su geçirmez, yağ ve toz geçirmez. Hastaneler, spor salonları, unlu mamul imalathaneleri ve yağmurlu havalarda çamurlu ortamlar da doğa gezisi fabrikalarda evde temizlikte otellerde, hijyen gereken tüm yerler de kullanılabilir. Silikon galoş su geçirmez ayakkabı koruyucu ürün kaymaz, hatta ıslak zeminde güvenli tutar. Sivri burun , topuklu ve metal aksesuarlı ayakkabılar ile kullanım uygun değildir. Tercih edilmesinin önemlerinden biri de çevre koruma gerekliliklerine tam olarak uygundur.


Firmamız ayakkabı yağmurluğu olan bu ürünler için müşterilerden çok iyi geri bildirim almaktadır. İnovastil, 15 yılı aşkın bir süredir tek kullanımlık kişisel koruma ürünleri ile hizmet vermektedir. Firmamız her müşterinin çıkarlarını korumak için her zaman kalite ve dayanıklılıkta ürün kalitesini korumuştur. Yüksek verimlilik ve hızlı teslimatı benimseyen firmamız yağmurdan koruyucu ayakkabı kılıfı olarak kullanılan silikon galoş dışında tek kullanımlık önlük, tek kullanımlık tulum, tek kullanımlık maske, tek kulanımlık eldiven, tek kullanımlık sedye örtüsü, tek kullanımlık maske imalatı ve ihracatı yapmaktadır. Bilgi ve sipariş için 0534 854 6303 iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.