Koruyucu Medikal Tulum

Koruyucu Medikal Tulum

Koruyucu Tulum

 

İhracat ve imalat yapan firmamız İnovastil kalitesi ve güvencesi ile Sağlık Bakanlığı onaylı koruyucu tulum, medikal tulum siparişlerinizi uygun fiyata verebilir, numune isteyebilirsiniz. %100 yerli üretim ve % 100 en uygun fiyat garantisi.

Koruyucu Tulum

10 yıla aşkın profesyonel üretim anlayışına sahip, kalite esası ile üretime bağlı kalarak ulusal ve uluslararası sağlık standartlarında aktif olarak İtalya, Fransa, Almanya, Çekya, Rusya başta olmak üzere 84 ülkeye koruyucu medikal tulum üretimi yapmaktayız. Koruyucu medikal tulumlarımız hafif ve yumuşak olup, su ve partikül geçirmez aynı zamanda alev itici özelliğine de sahiptir. 30 gr, 40gr, 50gr, 70gr olan bu tulumlarımız hijyen ve güvenlik açısından pek çok faaliyet alanında rahatlıkla kullanılmaktadır. Bakteri ve virüs kökenli mikroorganizmalar bu özel kumaşlarımızdan geçiş yapamazlar. Çünkü koruyucu tulumlarımızın üretiminde kullandığımız kumaşlar; nefes alabilen kumaş olup sıvı geçirmezlik özelliğine sahiptir. Dolayısı ile neme ve bakterilere karşı koruyucu özelliği bulunmaktadır. Toksit oluşturmaz, vücut ısısını korur, tozlanma ve tüylenme yapmaz. Aşınma ve dirençleri yüksektir. Ayrıca delinme ve yırtılma yapmaz.

.İmalatçı ve ihracatçı firmamız sağlığın ve hijyenin söz konusu olduğu bu denli ciddi bir konuda koruyucu tulum ve medikal tulum ürünlerimiz için insan sağlığını her zaman ön planda tutarak üretim gerçekleştirmekte ve sizlere hizmet vermektedir. Talep üzerine siparişini verdiğiniz ürünlerde firmanızın isim ve logosunu kullanabilmekteyiz. Gıda, sağlık ve ticaret amaçlı hizmet veren pek çok sektörde ürünlerimiz güvenle tercih edilmektedir. Seri üretim, hızlı ve güvenceli teslimat için hemen iletişime geçebilirsiniz. %100 yerli üretim ve % 100 en uygun fiyat garantisini güvence vermekteyiz.

 

İnovastil olarak, İstanbul merkezli üretim tesisimizde günlük 15.000 üretim kapasitesi ile koruyucu tulum, medikal tulum ve tek kullanımlık olan birçok ürün çeşidi ile toptan siparişlerinizi uygun fiyatlar, ayrıca uluslararası paketleme standartları ile karşılamaktayız.