Koronavirüs tulumu-Tek kullanımlık tulum-Medikal Tulum-Koruyucu Tulum

Koronavirüs tulumu-Tek kullanımlık tulum-Medikal Tulum-Koruyucu Tulum

Koronavirüs tulumu-Tek kullanımlık tulum-Medikal Tulum-Koruyucu Tulum

 

Dünyı etkisi altına alan Korona VİRÜS bircok cana mal oldu.
Sağlık sektörünün virüse karşı çalışmaları hızla devam etmekte. Buna karşılık virüs varyant değiştirmekte gittikçe güçlenmekte.
Doktorların hemşerelerin işleri dahada zorlaşmakta maskenin bile koruyamadığı bir varyant olan omicron a karşıda aşı güçlendirmeleri yapılmakta dır.

Doktorlar için koruyucu ekipman

Maske takmak, elleri dezenfekte etmek, koruyucu giysiler: Önerilen çözümler arasında etkili olan, gerekli ekipman nasıl elde edilir?

Koronavirüs tulumu-Tek kullanımlık tulum-Medikal Tulum-Koruyucu Tulum

Doktor sendikaları konuyla ilgili çok hızlı bir şekilde adım attılar: Birkaç hafta boyunca KKD (kişisel koruyucu ekipman) Koronavirüs tulumu elde etmek imkansız değilse de zor oldu, Fransızlar eczanelerde ve bazı üreticilerde bulunan stoklara çok erken koştu. Maske stoklarını, kendilerini tedarik etmek için satın alma fiyatlarını keskin bir şekilde artıran Çin'e teslim ettiler.

Koronavirüs tulumu-Tek kullanımlık tulum-Medikal Tulum-Koruyucu Tulum

Bu soruna yanıt vermek için hükümet, bu tür viral tehditle başa çıkmak için Devlet tarafından kurulan stoklardan 10 milyon Koronavirüs tulumu stoktan çıkarıldığını duyurdu. Ayrıca ülke genelinde Koronavirüs tulumu talep edildiğini duyurdu.

3 Mart Salı gününden itibaren riskli bölgelerde ve hafta sonuna kadar ülkenin geri kalanında eczaneler bu Koronavirüs tulumu yalnızca sağlık profesyonellerine veya tıbbi reçetesi olan hastalara dağıtacak. Böylece her liberal sağlık uzmanı, Koronavirüs tulumu Universal 21 63 certifikalı olması şartını koydu..

 

Koronavirüs tulumu: doktor ve hastası tarafından giyilir

Doktorun sadece Koronavirüs tulumu varsa çapraz bulaşma riskini sınırlamak için bakıcı ve hasta tarafından giyilmesi önerilir.

Koronavirüs tulumu: en iyi koruma aracı mı?

Küçük kardeşinden daha su geçirmezKoronavirüs tulumuve maskeleri solunum yolu kontaminasyonuna karşı koruma sağlayanmaskelerdir.. Bununla birlikte, bütünün sıkılığı kontrol edilerek tek kullanımlık kuru bir takım elbise ve eldiven giyilmesi eşlik etmelidir. Bu nedenle, bu ekipmanı şehir ofisinde yönetmek zordur. Aksine, yukarıda sunulan çözüm, her iki taraf için de cerrahi maskeler ve özellikle ellerin dikkatli hijyeni ile tercih edilecektir.

 

Kendimizi tek kullanımlık kyafetlerle ile donatmalı mıyız?
Bu aşamada, yetkililer bu tür KKD'lerin şehir tıbbında kullanılmasını önermemekte, hastanelerde Covid-19 ile enfekte hastaların bakımı için ayrılmıştır. Bununla birlikte, sağlık uzmanı bir takım elbise giymeyi seçerse, donanımının tamamen su geçirmez olduğundan emin olmalı ve üreticinin takım elbiselerinin virüslere karşı koruma için onaylanıp onaylanmadığını kontrol etmelidir. Beklenen bütçe nispeten yüksektir.

İnovastil Kursistem Bilişim Hiz.

www.inovastil.com